700 TL'ye Android Telefon Tavsiyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnternetten sipariş edeceğim ilk telefon olacak. Acaba biz bunu nasıl garantiye göndereceğiz?

Satın alabileceğim uygun fiyatlı yerler "birnumaram", "sanalreyonum", "bizdeuygun", "dubaibilişim", "aksarayiletişim". Hangilerine güvenebilirim? Bu akşam siparişini veriyorum.

An itibariyle ereyondan sipariş ettim. Güvenebileceğim bir yer değildi o siteler. Recep abinin önerisiyle hızlı kargoyla aldım telefonu

Sony Xperia U - Telefonlar

Tam olarak güncelleme işlerini bilmiyorum. Fakat arkadaşımız indirimli hali 700 TL olan bir telefon istemiş. Xperia U modelinin normal fiyatı 700 TL. Daha iyi bir telefonu indimden bulamaz mı. Xperia Arc yada Xperia Ray hatta biraz araştırılma yapılırsa Samsung Galaxy S bile bulabilir tabii Galaxy S indirimli halde 800-900 TL arası bir fiyata olacaktır.

Daha dün akşam Glaxy S'i Hepsi burada sitesinde 880 TL gibi bir fiyata gördüm.

Ama o zaman bir şey sormak istiyorum. Bu fiyat farkı neden? Daha iyi bir telefonu, daha ucuza satmanın bir mantığı yok ki. Bunu gerçekten merak ettim ve bilmediğim için soruyorum. :)

Daha dün akşam Glaxy S'i Hepsi burada sitesinde 880 TL gibi bir fiyata gördüm.

Ama o zaman bir şey sormak istiyorum. Bu fiyat farkı neden? Daha iyi bir telefonu, daha ucuza satmanın bir mantığı yok ki. Bunu gerçekten merak ettim ve bilmediğim için soruyorum. :)

Bi çeşit pazarlama taktiği. S serisi piyasaya sürerken ilk modelini çok iyi yapamazlar, ama telefonun iyi olduğu düşünülür. 2 model sonra zaten dünyanın en iyi telefonlarından biri bulunmakta. Bu durumda Samsung Galaxy S'in harika bir telefon olduğu düşünülür. Bana göre böyle belki daha farklıdır.

Yani demek istediğim Sony neden daha pahalıya satabileceği ürünü ucuza satıp, daha ucuza satabileceği ürünü pahalıya satıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı