700 TL'ye gamepad önerisi

Arkadaşlar "güzele benziyor" şeklinde mi yorum yapıyoruz artık? Böyle konuların açılma sebebi insanların deneyimlediklerinden bahsetmeleri. Resmine bakarak 1000 tane öneri yaparım.
Hocam klavyemde USB girişi var rahat olur benim için. Bakarım, teşekkürler tavsiyeler için.
Şunun şurasında sıfırı 850 lira zaten, 700 civarı bir fiyata ikinci el almak gibi bir hata yapma.

Maalesef bu bütçe artık gamepad için giriş seviyesi. O yüzden çok seçenek yok ve 900 liraya Monster önerebilirim.

Bu fena değildir fakat bu bütçede ki en iyi seçenek değil. Deneyimlediğim için önermek istedim öbür türlü yukarıda yazan arkadaşların önerdiği F710 daha iyidir. Onu almazsanız buna bakın arkada fonksiyon tuşları da var.

F710'dan iyi bence orta segment en iyisi MSI Gamepaddir Amazon.com.tr aylardır kullanıyorum bunun bir üstü son nesil Xbox gamepadleri.
MSI güzel evet ama Monster, F710'dan kötü. Her şey görsellik olmuyor. Hele ki düşük bütçede.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha önce Logitech F310'u ve Trust GXT540'ı uzun süre deneyimleme fırsatım oldu. Ben 1000 TL üzeri bütçelere çıkılmadan gamepad işine girmenin hayal kırıklığı ile sonuçlanacağını düşünüyorum. Deneyimle sabit. Bence alınabilecek en F/P gamepad MSI Force GC20 V2'dir. Daha alt seviye ürünler; ölü bölgeleri sebebi ile oyun deneyiminizi fazlasıyla olumsuz etkileyip bir süre sonra kontrolcünüzü kenara kaldırıp unutmanıza neden olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı