700 TL'ye Gigabyte A320M için SSD önerisi

Bütçe
700
''Disk Yönetimi''ne gidip diski biçimlendirdiniz mi? Ayrıca Windows kurulumunu SSD'ye yaptınız mı?
Benim 110 gb ssdim var windows ona kurulu ilk taktığımda disk yönetiminde bilgisayar yönetiminde gözüküyordu bilgisayar yönetimine Açtık bilgisayarı bilgisayar yönetiminde aygıt yöneticisinde gözüküyordu sonra uyku moduna bırakıp gittim geldim klavyeye basıyorum açılmıyor sonra kendi kendine başlatıldı bilgisayar kayboldu her yerden disk yönetiminde de yok hiç bir yerde yok şu an

"Disk Yönetimi"ne gidip diski biçimlendirdiniz mi? Ayrıca Windows kurulumunu SSD'ye yaptınız mı?

Benim 110 GB SSD'im var Windows ona kurulu ilk taktığımda disk yönetiminde bilgisayar yönetiminde gözüküyordu bilgisayar yönetimine Açtık bilgisayarı bilgisayar yönetiminde aygıt yöneticisinde gözüküyordu sonra uyku moduna bırakıp gittim geldim klavyeye basıyorum açılmıyor sonra kendi kendine başlatıldı bilgisayar kayboldu her yerden

Benim 110 GB SSD'im var Windows ona kurulu ilk taktığımda disk yönetiminde bilgisayar yönetiminde gözüküyordu bilgisayar yönetimine Açtık bilgisayarı bilgisayar yönetiminde aygıt yöneticisinde gözüküyordu sonra uyku moduna bırakıp gittim geldim klavyeye basıyorum açılmıyor sonra kendi kendine başlatıldı bilgisayar kayboldu her yerden disk yönetiminde de yok hiçbir yerde yok şu an

@Caner Uncu hocam acil yardım etmeniz gerekli ne yapmam lazım uyku moduna alıp gidip geldikten sonra açmayı denedim açılmadı uyku modundan sonra kendi kendine yeniden başlatıldı hiçbir yerde gözükmüyor şu an SSD

Son düzenleme:
Hocam bütün paragrafı tek cümle olarak yazmışsınız, hiçbir şey anlamadım.

SSD BIOS'ta gözüküyor mu peki? Yeni konu açabilir misiniz bunun için rica etsem.
Biosta da sadece longline ssd benim 110 gb lik ssdm gözüküyordu biostan nerden bakılıyordu onu bilmiyorum tam olarak ama

Yeni konu açar mısınız hocam bu sorun için?
Açtım onaylanmasını bekliyorum

Yeni konu açar mısınız hocam bu sorun için?

Ben disk yöneticisinden 465 GB olarak seçip masaüstünde gözüktürmeye başlamıştım bu uyku moduna aldıktan sonra gelip klavyeye bastık açılması için açılmadı biraz beklettikten sonra yeniden başlattı her yerden kayboldu o şekilde

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı