700 TL'ye i5-12400F işlemci soğutucu önerisi

2.el bakarsan daha iyi soğutucular bulabilirsin.

Bırakın 2. el almayı, fazladan sistemim var satışa koymaya eriniyorum insanlarla uğraşmamak için hocam ama öneri için teşekkürler.

Farklı renkleri mi varmış :)

Memnun ediyor, çift fan yeterli hava akışı veriyor kasaya ayrıca. X129 aynı performansı veriyor. 200 tl zam geldi. 446 tl idi.
Hocam tabii ben kötü demiyorum ama daha düşük fiyata ve daha küçük boyutta aynı performans veren başkaları varken alınmaz.

Bırakın 2. el almayı, fazladan sistemim var satışa koymaya eriniyorum insanlarla uğraşmamak için hocam ama öneri için teşekkürler.

Aynıdır diye düşünüyorum ama kesin bir şey diyemem.

Kesinlikle hayır hiç gerek yok. O işlemci için zaten sıvı soğutmaya gerek yok. Bu fiyatlara da normal fanlı soğutucu rahatlıkla bulunabiliyor.

Ne demek kesinlikle hayır biz Türkiye'de yaşıyoruz şu durumu iyice bir idrak edin artık belki adam aynı işlemci soğutucusunun daha ucuzunu bulacak niye cebinde 300 TL yakın para kalmasın daha bugün Sennheiser CX300s almak istedim en son hatırladıığım rakam 300 TL idi 884 TL olmuş sıfırı ve en ucuzu 2.elden sıfır kapalı kutu 450 TL'ye buldum sıfır sıfır diye kafayı yediniz bizim artık böyle lükslerimiz yok hele bir de kısıtlı bütçede hiç yok.

Ne demek kesinlikle hayır biz Türkiye'de yaşıyoruz şu durumu iyice bir idrak edin artık belki adam aynı işlemci soğutucusunun daha ucuzunu bulacak niye cebinde 300 TL yakın para kalmasın daha bugün Sennheiser CX300s almak istedim en son hatırladıığım rakam 300 TL idi 884 TL olmuş sıfırı ve en ucuzu 2.elden sıfır kapalı kutu 450 TL'ye buldum sıfır sıfır diye kafayı yediniz bizim artık böyle lükslerimiz yok hele bir de kısıtlı bütçede hiç yok.
Hocam belki adamın durumu iyi bunu bilemeyiz yani. Adamın parası olduğuna göre demiş ki 700 TL'ye. Ki sen daha ucuzunu bulur demedin daha iyisini bulur dedin hatırlatırım. Bir de aldığı sistem 24 bin TL. Öyle bir sistem alanın 700 TL'lik işlemci soğutucusunu sıkıntı edeceğini sanmam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı