Arkadaşlar yeni PC aldım fakat pes ve hikayeli oyunlar için gamepad almak istiyorum, ama gamepadler hakkında hiç bilgim yok. Bana güzel gamepad önerebilir misiniz, 500-700TL bütçe.
Arkadaşlar yeni PC aldım fakat pes ve hikayeli oyunlar için gamepad almak istiyorum, ama gamepadler hakkında hiç bilgim yok. Bana güzel gamepad önerebilir misiniz, 500-700TL bütçe.
Pusat Clutch Titreşim Geri Bildirimli Çift Mod Kablosuz Gamepad Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Pusat Clutch Titreşim Geri Bildirimli Çift Mod Kablosuz Gamepad Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
PC için kesinlikle XBOX fakat bu bütçelerde XBOX olarak pek bir seçenek yok bence F310 veya Xbox 360 alınabilir illa kablosuz isterseniz fake DualShock 4 alabilirsiniz.
Gamepad modelleri ile oyunlarda üst düzey kontrol sağlamak şimdi senin elinde! Pusat serisi gamepad ile oyun keyfinden taviz vermeden hedefine odaklan!
www.monsternotebook.com.tr
merhaba al ve keyfine bak ben kullanıyorum on numara
PC için kesinlikle Xbox fakat bu bütçelerde Xbox olarak pek bir seçenek yok bence F310 veya Xbox 360 alınabilir illa kablosuz isterseniz fake DualShock 4 alabilirsiniz.
Xbox kolu PS kolundan çok daha güzel estetik tek farkı PS kolu yaygan Xbox kolu tombul ama hemen alışıyorsun on numara ve PC için yüzde yüz uyumlu Windows olduğu için