Fake DualShock4, Xbox 360, Logitech F310.Arkadaşlar yeni PC aldım fakat pes ve hikayeli oyunlar için gamepad almak istiyorum, ama gamepadler hakkında hiç bilgim yok. Bana güzel gamepad önerebilir misiniz, 500-700TL bütçe.
Biraz eklerseniz bu var.Arkadaşlar yeni PC aldım fakat pes ve hikayeli oyunlar için gamepad almak istiyorum, ama gamepadler hakkında hiç bilgim yok. Bana güzel gamepad önerebilir misiniz, 500-700TL bütçe.
m.n11.com
Çok fazla ölü bölge var be hocam.Biraz eklerseniz bu var.
Pusat Clutch Titreşim Geri Bildirimli Çift Mod Kablosuz Gamepad Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Pusat Clutch Titreşim Geri Bildirimli Çift Mod Kablosuz Gamepad Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.m.n11.com
Fake DualShock4, Xbox 360, Logitech F310.
PC için kesinlikle XBOX fakat bu bütçelerde XBOX olarak pek bir seçenek yok bence F310 veya Xbox 360 alınabilir illa kablosuz isterseniz fake DualShock 4 alabilirsiniz.Peki sana şey soracağım sence PlayStation kollarımı yoksa Xbox kollarımı.
PC için kesinlikle Xbox fakat bu bütçelerde Xbox olarak pek bir seçenek yok bence F310 veya Xbox 360 alınabilir illa kablosuz isterseniz fake DualShock 4 alabilirsiniz.
Kk bu zamana kadar hep PS kolu kullandım Xbox arasında ne fark var bir de kolay alışır mıyım hayatımda hiç Xbox kolu kullanmadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.