700 TL'ye kadar gamepad önerisi

faikpkr

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni PC aldım fakat pes ve hikayeli oyunlar için gamepad almak istiyorum, ama gamepadler hakkında hiç bilgim yok. Bana güzel gamepad önerebilir misiniz, 500-700TL bütçe.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar yeni PC aldım fakat pes ve hikayeli oyunlar için gamepad almak istiyorum, ama gamepadler hakkında hiç bilgim yok. Bana güzel gamepad önerebilir misiniz, 500-700TL bütçe.
Fake DualShock4, Xbox 360, Logitech F310.

Biraz eklerseniz bu var.

Peki sana şey soracağım sence PlayStation kollarımı yoksa Xbox kollarımı.
PC için kesinlikle XBOX fakat bu bütçelerde XBOX olarak pek bir seçenek yok bence F310 veya Xbox 360 alınabilir illa kablosuz isterseniz fake DualShock 4 alabilirsiniz.

PC için kesinlikle Xbox fakat bu bütçelerde Xbox olarak pek bir seçenek yok bence F310 veya Xbox 360 alınabilir illa kablosuz isterseniz fake DualShock 4 alabilirsiniz.

Kk bu zamana kadar hep PS kolu kullandım Xbox arasında ne fark var bir de kolay alışır mıyım hayatımda hiç Xbox kolu kullanmadım.

Kk bu zamana kadar hep PS kolu kullandım Xbox arasında ne fark var bir de kolay alışır mıyım hayatımda hiç Xbox kolu kullanmadım.

Xbox kolu PS kolundan çok daha güzel estetik tek farkı PS kolu yaygan Xbox kolu tombul ama hemen alışıyorsun on numara ve PC için yüzde yüz uyumlu Windows olduğu için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı