Arkadaşlar, geçenlerde bir sistem topladım ama o zaman bütçem biraz kısıtlıydı ve yeteceğini düşündüğümden PSU almamıştım. Bana sıfır, ikinci el olarak güvenebileceğim ve Watt'ı yetecek derecede PSU önerir misiniz?
High Power 500W 80+ Standard 37.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı PC Sisteminizin İhtiyaçlarına fazlasıyla cevap veren High Power 500W 80+ Std. Karşınızda... 650W 80+ Bronze Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Yeni nesil giriş/orta seviye ekran kartları ve Intel/AMD...
High Power 500W 80+ Standard 37.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı PC Sisteminizin İhtiyaçlarına fazlasıyla cevap veren High Power 500W 80+ Std. Karşınızda... 650W 80+ Bronze Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Yeni nesil giriş/orta seviye ekran kartları ve Intel/AMD...
Ona bakarsan 550 liraya 800Watt güç kaynakları da var ama önerilmiyor. Neden acaba bi düşün istersen? Aerocool markasını önerebilirsin eğer çok güveniyorsan ama benim içime sinmiyor o markaya.
Senin için sinmiyorsa biz ne yapalım? Burası bir yardımlaşma platformu. İnsanlara kullandığın parçaları dikte etmek istiyorsan Cougar'ın topluluk forumuna gidebilirsin.
Konuşacaksan kanıt/dayanak göstererek konuş. Düşüncelerini insanlara empoze etmeye çalışarak insanların kafalarını karıştırma. Sanki iç yapısı çok daha iyi de, arada 100 TL'lik farka değecek özel bir özelliği var. Hangisi avantajlıysa onu öneriyoruz.