700 TL'ye R5 2600 + GTX 960 sistem için PSU önerisi

Heisenmert

Hectopat
Katılım
28 Aralık 2020
Mesajlar
259
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Arkadaşlar, geçenlerde bir sistem topladım ama o zaman bütçem biraz kısıtlıydı ve yeteceğini düşündüğümden PSU almamıştım. Bana sıfır, ikinci el olarak güvenebileceğim ve Watt'ı yetecek derecede PSU önerir misiniz?

Sistemim;
Kasa: Gametech X-cooler
MSI A320M-A Pro Max.
AMD Ryzen 5 2600.
Zotac GTX 960.
G.Skill 16 GB (2x8) 3200 MHz RAM.
Samsung 870 EVO 2.5" 1TB SSD.

Bütçe maksimum: 700 (PSU ikinci el de önerebilirsiniz)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu model tercih edilebilir.

Bu markaya ve
Ben bunun 650Watt'ını kullanıyorum. 500Watt senin sistem için fazlasıyla yeterli olur.

bu markaya güvenebilir miyim? Veya ikisinden hangisi daha iyidir?
 
"Alman menşeili bir firma" olunca ne oluyor?

Konu sahibi, VX+ 600 ya da 500 alabilirsin, aralarında neredeyse fiyat farkı yok. Sırf High Power ya da Cougar diye fazladan 100 TL verilmez.
Ona bakarsan 550 liraya 800Watt güç kaynakları da var ama önerilmiyor. Neden acaba bi düşün istersen? Aerocool markasını önerebilirsin eğer çok güveniyorsan ama benim içime sinmiyor o markaya.
 
Son düzenleme:
Senin için sinmiyorsa biz ne yapalım? Burası bir yardımlaşma platformu. İnsanlara kullandığın parçaları dikte etmek istiyorsan Cougar'ın topluluk forumuna gidebilirsin.

Konuşacaksan kanıt/dayanak göstererek konuş. Düşüncelerini insanlara empoze etmeye çalışarak insanların kafalarını karıştırma. Sanki iç yapısı çok daha iyi de, arada 100 TL'lik farka değecek özel bir özelliği var. Hangisi avantajlıysa onu öneriyoruz.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı