Söylediğiniz gibi APU düşünülebilir. R7 GPU ile geliyordu sanırım. R7'lerde istediğiniz özelliği verir diye düşünüyorum. R7 265-270 ile GTA 5 rahat oynanır. APU alırsanız Ekran Kartı + İşlemci tek üründe olmuş oluyor bilmiyorsanız söyleyeyim. Kalan parayla da bir RAM alırsınız DDR3 temizinden hallolmuş olur. Ama APU'lar çok ısınır ısınmaz onu pek bilemiyorum. Yanlış yönlendirmekte istemem şimdi.
500 TL civarı APU'lar var. Ama yeni bir anakartta almanız gerekiyor. Ben şöyle bir önereyim siz bakın.
Amd A10 7700K Soket Fm2+ 3.4Ghz 4Mb Cache 32Nm İşlemçi + R7 Gpu - Vatan Bilgisayar Ekran Kartı + İşlemci 470 TL
MSI A58M-E33 AMD FM2+ A58 DDR3 2133MHz (O.C.) VGA&HDMI Anakart - Vatan Bilgisayar Anakart 135 TL
Crucial 4GB Ballistix Tactical DDR3 1600MHz CL8 1.5V PC Ram - Vatan Bilgisayar 99 TL
Toplam = 705 TL. Ne kadar performans alabilirsiniz bilemiyorum ama böyle öneriler olabilir

İşlemci + Ekran Kartı almaya kalksanız daha zararlı olur gibime geliyor. Anakart + APU uyumlu. Ama düzgün bir soğutma gerekebilir. Bir yorumlarsanız sevinirim tecrübeli olanlar..