7000-7500 TL RX 5700XT sistem toplama

Hocam gerçekten çok haklısınız fakat bir üstteki yorumda dediğim gibi :( 6 taksit imkanı ve kredi çekip bankadan çektiğim parayı 12 ay vade yapabilme gibi bi imkanım da yok. Acaba ne yapabilirim diye de düşünüyorum hala var mı bi oluru diye
E her şeyi alma. Bazı şeyleri oradan al. Ben Hepsiburada ve İncehesap kombini ile 8000₺ fiyata monitör klavye sistem kablolar her şey dahil R5 3600 ve 5600 XT sistem topladım geçenlerde. 500 GB M.2 SSD dahil düşün:)

E her şeyi alma. Bazı şeyleri oradan al. Ben Hepsiburada ve İncehesap kombini ile 8000₺ fiyata monitör klavye sistem kablolar her şey dahil R5 3600 ve 5600 XT sistem topladım geçenlerde. 500 GB M.2 SSD dahil düşün:)
Pahalıya toplamışsınız sanki hocam. 6500 TL'sine RX 5700 veya RTX 2060S sistem toplardım yanına da kaliteli ekipmanlar seçerdim neyse olmuş artık :).

Pahalıya toplamışsınız sanki hocam. 6500 TL'sine RX 5700 veya RTX 2060S sistem toplardım yanına da kaliteli ekipmanlar seçerdim neyse olmuş artık :).
144 Hz monitör falan sıfırdan her şeyi aldım gerçi iyi gibi geldi bana ama bak sen öyle diyince işkillendim şimdi:)

Galiba sistemi bu şekilde söyleyeceğim arkadaşlar , bir sıkıntı olmaz değil mi ? uyumluluk sorunu vs veyahutta performans kaybı. Bugün karar vereceğim artık , geçen hafta sistemi iptal ettim filan zaten bayadır evde sıkılmış durumdayım. Ek olarak ince hesapta yakalayabileceğim fırsatların farkındayım

Olsun hocam sorun olmaz. RTX 2060 toplayıp DLSS ile güzel performans alırdınız. 200 250 TL aşılarak şu bilgisayar alınabiliyor.

Olsun hocam sorun olmaz. RTX 2060 toplayıp DLSS ile güzel performans alırdınız. 200 250 TL aşılarak şu bilgisayar alınabiliyor.
Hocam normalde incehesap hazır sistemde 2060 superli bir sistem dizmiştim fakat kasayı değiştirdiler frisby yaptılar , powerboosta yükselttiğinde fazla bütçe istiyor anakart çok giriş seviyesi onu da yükseltmiştim ne güzel sistemi değiştirdiler maalesef ya . Ek olarak monitörüm hdd ve ssd'm var zaten sadece kasa dahildi 7000 tl bütçeye
Hocam normalde incehesap hazır sistemde 2060 superli bir sistem dizmiştim fakat kasayı değiştirdiler frisby yaptılar , powerboosta yükselttiğinde fazla bütçe istiyor anakart çok giriş seviyesi onu da yükseltmiştim ne güzel sistemi değiştirdiler maalesef ya . Ek olarak monitörüm hdd ve ssd'm var zaten sadece kasa dahildi 7000 tl bütçeye
Edit: Kasa ve psu dan memnun iseniz düşünebilirim. Benim kasam bu ve sizinkisi daha ucuza geliyor sanki.

Edit: Kasa ve psu dan memnun iseniz düşünebilirim. Benim kasam bu ve sizinkisi daha ucuza geliyor sanki.
SSD çıkarırsınız monitörü almazsınız 5700 XT seçersiniz :)

SSD çıkarırsınız monitörü almazsınız 5700 XT seçersiniz :)
Hocam zaten öyle bir sistem diziyorum farkındaysanız. İlk sayfada attığım linklere bakabilirsiniz. Sorduğum soru nereden bütçe kısabilirim ve daha ucuza getirebilirdim zaten baya yardımcı olundu aylık 644 tl den 610 tl lere kadar düşürdük ek olarak sizin kasa ve psu dan memnunsanız 600 tl ye kadar düşürürüz.

Evet hocam aklımda o.
Artık şöyle güncelleyelim o zaman.
Anakart : GIGABYTE B450M S2H 3200MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX Anakart | ITOPYA
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 3,6GHz 35MB Cache Soket AM4 İşlemci Fiyatı
Ekran kartı :
Ram: CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance Kırmızı DDR4 3000MHz CL15 Dual Kit Ram-CMK16GX4M2B3000C15R | ITOPYA
Kasa :
2 seçenek var Jira arkadaşın psu + kasası ya da bunun arasında karar vereceğim.
COOLER MASTER MasterBox MB511 ARGB 650W 80+ Tempered Glass USB 3.2 Mid Tower Kasa | ITOPYA

Şu anlık 620 tl ye erişmiş durumdayım kdv dahil 7440 tl tutuyor.
Ek olarak bu ram bu anakarta uyum sağlar mı ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı