7000-8000 ₺ arası telefon önerisi

NoNAME5252

Hectopat
Katılım
26 Aralık 2020
Mesajlar
389
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bütçemi belirttim pek fazla anlamıyorum. Telefonlardan bu fiyata alabileceğim maksimum kalite için hangi telefonu almalıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Apple düşünüyorsan iPhone SE 2020 var o bütçeye. 3 yıldır kullanıyorum en ufak sorun yaşatmadı. Şarj net 1 gün dayanıyor. İç yapısı iPhone 11 ile aynı.

Belirttiğiniz model sadece yenilenmiş olarak var.
Hafıza olarak da 64 GB Hepsiburada üzerinden satılıyor.
Xiaomi Redmi Note 10 Pro ise 128 GB hafızaya sahip ve sıfır kapalı kutu cihaz.
 
Belirttiğiniz model sadece yenilenmiş olarak var.
Hafıza olarak da 64 GB Hepsiburada üzerinden satılıyor.
Xiaomi Redmi Note 10 Pro ise 128 GB hafızaya sahip ve sıfır kapalı kutu cihaz.
Sizin belirttiğiniz cihazla kıyaslamak için söylemedim hocam, Apple düşünüyorsa diye söyledim. SE 2022 modeli sizin yenilenmiş dediğiniz. SE 2020 olarak internet üzerinde satışı var dediğiniz gibi. Android tabanlı tercih ederse sizin cihaz daha mantıklı.
 
@NoNAME5252 hocam Xiaomi ve Samsung giriş seviyesi bir telefon almayın çok büyük umutlarla alırsınız elinizde patlar hız desek yavaş kamera dersek Allah'a emanet bataryada fena değil sadece bir telefona bu kadar para vermek mantıksız siz en iyisi paranızı şu an tutun çünkü bu fiyatta gerçekten adamakıllı telefon yok eğer bütçe 12 bin olursa X5 Pro'ya da Honor 70 gibi telefonlar önerebilirim ama bu fiyat bandında yok size kalmış tabii eğer alamam derseniz ise sarı sitede A53 öneririm tabii fiyatı yükselmediyse.
 
M

@NoNAME5252 hocam Xiaomi ve Samsung giriş seviyesi bir telefon almayın çok büyük umutlarla alırsınız elinizde patlar hız desek yavaş kamera dersek Allah'a emanet bataryada fena değil sadece bir telefona bu kadar para vermek mantıksız siz en iyisi paranızı şu an tutun çünkü bu fiyatta gerçekten adamakıllı telefon yok eğer bütçe 12 bin olursa X5 Pro'ya da Honor 70 gibi telefonlar önerebilirim ama bu fiyat bandında yok size kalmış tabii eğer alamam derseniz ise sarı sitede A53 öneririm tabii fiyatı yükselmedi.

Hocam şu an maalesef bekleme şansım yok ama m 10 Pro internettede öneriyorlar ne gibi sorun çıkabilirki elinizde patlar demişsiniz.
 
800-1000 lira daha koyabilirsen Samsung Galaxy A33 öneririm tasarımı, hızı, kamerası ve özellike yazılımı olsun severek kullandığım bir telefon. Ama arttıramam derseniz Redmi Note 10 Pro 8 GB RAM + 128 GB fena bulmadığım gündelik kullanımda gayet güzel çalışıcağını düşündüğüm bir telefon.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı