7000-8000 TL laptop önerisi

Hocam benim attığım laptop 13 inç. Sadece lol oynaycağım demişsiniz. Fazlasıyla yeterli. Günlük işler için kullanacağınızı belirtmişsiniz. Arkadaşlar hep oyuna yönelik tavsyieler vermiş ama siz öyle bir şeyden(lol dışında) bahsetmemişsiniz. Bu arada benim attığım laptop dışında Mac de alabilirsiniz.
Zaten şuanda MacBook ile Huawei arasındayım diyebilirim. Okul ve ders için alacağım ve sadece LoL oynayacağım deyip oyun bilgisayarı almak saçma olur.
 
Arkadaşlar, laptopun çok hızlı olmasını istiyorum. Bütçem 7000-8000 arası en fazla 8500 olur. Daha önce de masaüstü konusu açmıştım fakat yapamayacağımı anlayıp vazgeçtim :). Oyun konusunda ise sadece LoL oynatsa yeter. Zaten ders ve ödevlerim için alacağım. Fazla büyük olmasını istemiyorum. 13 inç yeterli. Sağlam bir şey olsun ve beni 4-5 yıl götürsün.
Huaweinin d15 laptopu var 15 inç ama özellikleri benim çok hoşuma gitti çok hafif
 

öneririm işlemcisi ve ekran kartı günümüz oyunları için yeterli bi sorun çıkarmaz arkadaşım kullanıyor
 

öneririm işlemcisi ve ekran kartı günümüz oyunları için yeterli bi sorun çıkarmaz arkadaşım kullanıyor
Ya kanka şimdi şöyle söyleyeyim. Oyun laptopu almayı düşünmüyorum çünkü ben almak istediğim laptopu günlük kullanım ve okul-ders için, online eğitim için alacağım. Oynayacağım oyun LoL ve en fazla CS:Go olur. Yani sadece LoL ve CS:Go için gaming laptop almak saçma olmaz mı :)?
 

Geri
Yukarı