7000-8000 TL laptop önerisi

@yigitsavas
Oyun bilgisayarı günlük kullanımda kullanılamaz mı? Sırf ismi günlük kullanım olup en düşük segment ürüne 8000 TL vermemin ne manası var?
Yok sen anlamak istemiyorsun. Diyor ki 13 inç. Diyor ki sadece lol. Diyor ki oyun bilgisayarı istemiyorum. Senin attığın model üst düzey mi? 1650Tİ ne zamandan beri üst düzey olmuş? 🤣 🤣 🤣 🤣
Katılıyorum, 8000 TL gibi bir para verip düşük segment bir bilgisayar almak bir tık mantıksız
Aynen. Mac air ve D15 düşük segment. Allahım delireceğim. Bu dünyada sadece gaming bilgisayarlar yok.🥵🥵🥵
 
@yigitsavas

Yok sen anlamak istemiyorsun. Diyor ki 13 inç. Diyor ki sadece LoL. Diyor ki oyun bilgisayarı istemiyorum. Senin attığın model üst düzey mi? 1650 Ti ne zamandan beri üst düzey olmuş? 🤣 🤣 🤣 🤣

Aynen. Mac Air ve D15 düşük segment. Allah'ım delireceğim. Bu dünyada sadece Gaming bilgisayarlar yok.🥵🥵🥵

Aradaki 300-400 TL farkla değişen özelliklere bir daha bakmanızı tavsiye ederim
 
Oyun bilgisayarı günlük kullanımda kullanılamaz mı? Sırf ismi günlük kullanım olup en düşük segment ürüne 8000 TL vermemin ne manası var?
Kanka yardımların için teşekkürler ama laptoplardan adı adına oyun için alınan laptoplar. Oynayacağım oyun LoL ve en fazla CS:Go olur. Sence sadece bu ders, okul, günlük kullanım, online eğitim ve LoL için en iyileri 15 bin-20 bin TL'lere çıkan oyun laptoplarından almaktansa ders ve basit oyunlar için en üst sınıf bir laptop almak bence daha mantıklı olmaz mı :)?
 
Tamam kardeşim sizin gibi koyunlar Apple'ı zengin etmeye devam etsin iyi forumlar.
Aynen. Senin gibi cahiller de oyun firmalarını zengin etsin. Başka bir işe yaramayan şeyleri almaya devam. İyi sosyaller.
Kanka yardımların için teşekkürler ama laptoplar adı adına oyun için alınan laptoplar. Oynayacağım oyun LoL ve en fazla CS:Go olur. Sence sadece bu ders, okul, günlük kullanım, online eğitim ve LoL için en iyi 15 bin TL'lere çıkan oyun laptoplarından almaktansa ders ve basit oyunlar için en üst sınıf bir laptop almak bence daha mantıklı olmaz mı :)?
Hocan anlamaz o. Bırakın siz alın ne istiyorsanız.
 

Geri
Yukarı