7000-8000 TL'ye oyun ve yayın sistemi önerisi

İncehesap.com dan alın. Amazon diğeri. Yurt dışından 15-30 gün içerisinde geliyor. Ama diğeri Türkiye sitesi incehesap.com dan alın. Beklemeye gerek yok boş yere. Aynı işlemci hem de.
Yok site açısından sormadım,herhangi bir siteyi baz alarak attım onları. Sormak istediğim oc yapılıyor dediniz ya 4.4ghz a iki üründe de oluyor değil mi aynısı?
Bir de sistemdeki kasa küçük gibime geldi benim. Şuan kullandığım kasa aşırı büyük ona göre ısınma yapmaz mı o küçük kasa :D değiştirmelimiyim sizce?

Hava akımı iyi bir kasa. Küçük değil merak etmeyin, tercih edin. Sorunuza gelirsek evet ikisi de aynı hıza çıkabilir aynı işlemciler.
Tamamdır çok teşekkürler sizleri de yorduk. Aklınıza başka birşey gelirse lütfen belirtin sistemi toplamadan belki yetişmiş olursunuz 3,5 güne toplarım inşallah.

Tamamdır çok teşekkürler sizleri de yorduk. Aklınıza başka birşey gelirse lütfen belirtin sistemi toplamadan belki yetişmiş olursunuz 3,5 güne toplarım inşallah.
Estağfurullah, canavarını kurunca yayınınıza gelirim hayırlı olsun. Diğer konuda son belirttiğim monitörü alırsanız tadından yenmez resmen oyun canavarı monitör.

Son düzenleme:
Dostum sistemi alacağım da bir kaç arkadaşım psu daha yüksek olsa daha iyi olur dedi sormak istedim 650w yeterli mi acaba daha yükseğini mi tercih edeyim? Bir de ram neden 3200 seçtik acaba 4000mhz yapsak daha iyi olmaz mı?
Kasa:Aerocool Airhawk Duo Cam Yan Panel 2x20cm Ön, 1x12cm Arka Adreslenebilir Duo RGB Fanlı 3.0 Pencereli Oyuncu Kasası - Kasa - Bilgisayar Bileşenleri
Anakart:MSI B450 GAMING PLUS MAX AMD B450, DDR4, AM4 Ryzen, SATA6Gb/s, M2, USB3.1, DVI-D, HDMI ATX Anakart - inventus
Bellek:Corsaır 8gbx2 Ddr4 3200mhz Ram Cmk16gx4m2e3200c16 - n11.com
İşlemci:Amd Ryzen 7 3700x 3,6 Ghz (4,4 Ghz Max.) Socket Am4 100-100000071 - n11.com
İşlemci Soğutucu:Arctic Freezer 34 Esports Duo Intel/amd Beyaz Cpu Soğutucu - n11.com
Ekran Kartı:Gıgabyte Geforce Rtx 2070 Super Wındforce Oc 3x 8gb Gddr6 256 Bit - n11.com
PSU:Sharkoon 650W Gold Zero 80+ Gold Yarı Modüler Güç Kaynağı
SSD:CORSAIR 480GB Force MP510 NVMe M.2 SSD (3480MB Okuma / 2000MB Yazma) | ITOPYA
Termal Macun:Arctic Mx-4 2019 Edition 4g Termal Macun
Monitör : BENQ ZOWIE 24.5 XL2546 FHD 1MS 240Hz (DVI-DL+HDMIx2+DP) COLOR VIBRANCE E-SORTS TN OYUNCU MONİTÖR Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor

Arkadaşlar sistemi satın alacağım son olarak şunu yükselt daha iyi olur,bu parçayı değiştir daha iyi olur dediğiniz son ekleyeceğiniz birşeyler var mı?

Son düzenleme:
İstersen PSU'yu yükseltebilirsin.
PSU:Gigabyte G750H 750W 80+ Gold 14cm Fanlı Yarı Modüler PSU Fiyatı

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı