NQXT
Hectopat
Daha fazla
Ben arkadaşların önerdikleri sistemleri pek beğenmedim isterseniz buna bir bakın.
Anakartı düşürerek kasayı veya başka bir parçayı yükseltebilir ya da fiyattan kısabilirsiniz.
M.2 SSD yalnız o. Anakartı kasayı PSU'yu diyorsunuz da en önemli parçalar zaten anakart ve PSU'dur.E hocam anakartı değiştirip kasayı PSU'yu değiştirip SATA SSD koymuşsunuz arkadaşın zaten SATA SSD'si var M.2 alıp Windows kuracak.
M.2 SSD yalnız o. Anakartı kasayı PSU'yu diyorsunuz da en önemli parçalar zaten anakart ve PSU'dur.
| Arayüz | SATA III 6 Gb/sn |
Form faktörü ile arayüzün ne olduğunu bilmeden inatla diretiyorsun. Benim önerdiğim SSD SATA arayüzünü kullanan bir M.2 SSD.
Arayüz SATA III 6 Gb/sn
Tamam anladım teşekkürler.
İndirim takip ediyorum şu anda bayramdan sonra alacağım muhtemelen.
RTX 2060 mı yoksa 5700 XT mi diye kara kara düşünüyorum bu arada.
teşekkürlerR5 3600:
B450-A PRO MAX:AMD Ryzen 5 3600 3.6 GHz AM4 35 MB Cache 65 W Box İşlemci Fiyatları ve Özellikleri
AMD Ryzen 5 3600 3.6 GHz AM4 35 MB Cache 65 W Box İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
RAM CORSAIR 8GB (2tane):Anakart Fiyatları ve Modelleri - n11
Anakart ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Anakart çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Palit RTX 2060 DUAL:
Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
SSD:
PSU:WD Blue WDS250G2B0B 250 GB M.2 SSD Fiyatları ve Özellikleri
WD Blue WDS250G2B0B 250 GB M.2 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Kasa:Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Toplam 6458 TL yapıyor.Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıurun.n11.com
Buna bakabilirsiniz. Artan 1200TL ile eksik gördüğünüz yerleri özelleştirebilirsiniz.7000 lira bütçem var. İçinde M.2 256 GB SSD olan. RTX 2060 ekran kartı olan. Toz filtreli kasası olan. En az 3600 işlemcili. Parça parçada olabilir hazır sistemde. 4000 lirasını peşin ya da tek çekim ödeyebileceğim kalanını taksit yapabileceğim hazır sistem tavsiyesi yapabilirseniz iyi olur.
Not:Elimde 500 gb normal ssd zaten var o yüzden m2 ssd istiyorum.
Bu sistem güzel mesela ama ssd olarak m2 seçemiyorum. ve ödeme yaparken 4000 lirasını peşin ödeyemeceğim sanırım: Battle Gold [webtekno] | RTX 2060 6G 16GB DDR4 480GB SSD Gaming PC - incehesap.com
Bu sistemde diğerine göre pahalı kaçıyor ve ara sırada stokta yok görünüyor: DA-SISTEM/MSI RTX 2060 VENTUS XS OC 6GB/AMD Ryzen 5 3600/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce RTX RayTracing PC | ITOPYA