7000₺ bütçe ile RTX 2060'lı sistem tavsiyesi

Dostum bence elindeki nakit ile ekran kartı hariç bileşenleri tek tek fiyat araştırması yaparak güvenilir sitelerden al. Şu ara İtopya ve QP bilişimde bayram kampanyası var listede mutlaka işine yaracak parçalar vardır. Kalan kısmı da N11 ya da h. Burada sitelerinde alışveriş kredisi kullanarak alabilirsin 12 aya kadar taksit imkanı var. Bu da farklı bir fikir olsun senin için.
haklısın benimde aklımda o vardı ilk

rtx 2060 alternatifini de koyun belki onu alırım. rtx teknolojisini görmek için istemiştim sadece ama önereceğiniz kart varsa onuda koyabilirsiniz. birde akakçe sitesinde her zaman en ucuz olan siteler yer almıyor buda beni düşündürüyor mesela itopya akakçede yok...
Arkadaşım sen de hiçbir şeyi beğenmiyorsun ki her şeye bir kusur buluyorsun. Ben daha ne diyeyim? Bilgili arkadaşlar yardımcı olsun bu saatten sonra. İyi bayramlar.

kızdırdım galiba kusura bakmayın. güzel parçalar önerdiniz mutlaka değerlendireceğim sağolun. iyi bayramlar.
Yok hocam kızdırmak değil. Ben zaten parçaları temsili atıyorum. Fiyatlara takılmayın. En ucuzunu siz sonra bulursunuz. Parçaları temsilen linkleri gönderiyorum.

Indirim takip etmeyi düşünür müydünüz? Ben şu an 6800 TL'ye 5700 XT 3600 2x8 RAM ve 512 GB M.2 NVMe sssdli sistem topladım yani eğer indirim takip ederseniz çok daha iyi sistemler toplayabilirsiniz toplayabilirsiniz. Sizin twrcihiniz tabii.

Yok hocam kızdırmak değil. Ben zaten parçaları temsili atıyorum. Fiyatlara takılmayın. En ucuzunu siz sonra bulursunuz. Parçaları temsilen linkleri gönderiyorum.
Tamam anladım teşekkürler.
Indirim takip etmeyi düşünür müydünüz? Ben şu an 6800 TL'ye 5700 XT 3600 2x8 RAM ve 512 GB M.2 NVMe sssdli sistem topladım yani eğer indirim takip ederseniz çok daha iyi sistemler toplayabilirsiniz toplayabilirsiniz. Sizin twrcihiniz tabii.
indirim takip ediyorum şuanda bayramdan sonra alıcam muhtemelen.
rtx 2060 mı yoksa 5700 xt mi diye kara kara düşünüyorum bu arada.

Ben arkadaşların önerdikleri sistemleri pek beğenmedim isterseniz buna bir bakın.

Anakartı düşürerek kasayı veya başka bir parçayı yükseltebilir ya da fiyattan kısabilirsiniz.

Eğer M.2 NVMe SSD istiyorsan.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı