7000₺ ile Yayıncı bilgisayarı kurmak

Yusufx533

Hectopat
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Başlıkta da belirttiğim gibi yayıncı bilgisayarı toplamak istiyorum. 7000 lira gibi bir bütçem var elimden gelenin en iyisi bu lütfen "şu kadar daha katsan bunu alabilirsin" gibi yanıtlar vermeyin. Arada sırada ufak tefek oyunlar oynayacak olsam da genel olarak just chatting yapmayı planlıyorum. Eğer bildiğiniz halihazırda bir sistem var ise linkini bırakırsanız sevinirim taksit ile almayı planlıyorum zaten iyi olur. Ha direkt parça parça önerecekseniz toplama olarak da alabilirim. İlginize şimdiden teşekkürler.

Başlıkta da belirttiğim gibi yayıncı bilgisayarı toplamak istiyorum. 7000 lira gibi bir bütçem var elimden gelenin en iyisi bu lütfen "şu kadar daha katsan bunu alabilirsin" gibi yanıtlar vermeyin. Arada sırada ufak tefek oyunlar oynayacak olsam da genel olarak just chatting yapmayı planlıyorum. Eğer bildiğiniz halihazırda bir sistem var ise linkini bırakırsanız sevinirim taksit ile almayı planlıyorum zaten iyi olur. Ha direkt parça parça önerecekseniz toplama olarak da alabilirim. İlginize şimdiden teşekkürler.
Bilgisayardan önce bi upload hızına bak bence.

Upload dowload degerlerinizin bir ss ini paylasin o arada size sistem toplayayim.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (69).png
    Ekran Görüntüsü (69).png
    55,9 KB · Görüntüleme: 92
Fiyatı normalde daha düşük çünkü normalde 8gb ram vardı ben 8gb daha ekledim. Fiyatı yaklaşık 7050TL oldu. Eğer zaten taksitli alacağım vade farkından dolayı alamam dersen 8gb ramin birisini sistemden çıkar ama ileride yeniden alman gerekir. Bir incele istersen. Bu fiyata işlemci ve grafik kartı iyi geldi bana ama tabii daha iyi sistemler de olabilir.

400TL falanda artiyor ve size kalıyor.
Onla da RAM takviyesi yaparsiniz ya da fan :) PSU da olabilir.

Fiyatı normalde daha düşük çünkü normalde 8 GB RAM vardı ben 8 GB daha ekledim. Fiyatı yaklaşık 7050TL oldu. Eğer zaten taksitli alacağım vade farkından dolayı alamam dersen 8 GB RAM'in birisini sistemden çıkar ama ileride yeniden alman gerekir. Bir incele istersen. Bu fiyata işlemci ve grafik kartı iyi geldi bana ama tabii daha iyi sistemler de olabilir.

Tek söz yeterli: Çöp.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı