7000 TL 17" GTX 1650 Laptop Önerisi

Tamam ben size kötü demedim ki :D
😀

Monster alıcaksanız yanına 8 GB RAM daha ekleyin 16 GB RAM daha uzun ömürlü olur bütçeniz yeterse HDD bile eklenebilir.
Tamam ben size kötü demedim ki :D

Size kötü demedim yani bilgisayarın özelliklerinde max Q olduğu yazmıyor sizin suçunuz değil.
Dediğim gibi MSI sadece HP, Monster gibi markalar istemeyenlere önerdim.

Eğer alırsam ram'ı erkenden değil de gerektiğinde ekleyeceğim.
Aynı RAM bulmak bazen sıkıntı olabiliyor laptopta o yüzden erken alıp uğraşmamak daha iyi olur.

Abra A5 V15.1.2 8 GB RAM ve 1 TB HDD koyunca 7000 TL civarı oluyor bu şekilde almanızı öneririm.

Aynı RAM bulmak bazen sıkıntı olabiliyor laptopta o yüzden erken alıp uğraşmamak daha iyi olur.

Abra A5 V15.1.2 8 GB RAM ve 1 TB HDD koyunca 7000 TL civarı oluyor bu şekilde almanızı öneririm.
Yazılım ile de uğraşıyorum o yüzden i7 olması gerekli. Ram modeli üstünde yazıyor ileride alıp takabilirim. Monster'da bir şey taksan bile garantisi bozulmuyor. Hdd gerekeceğini sanmıyorum ama yine de ayrıca depolama gerekirse takarım ya da taşınabilir alırım. Öneriniz için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı