7000 TL 27" monitör önerisi

Bütçe
7000
ViewSonic'i direkt eliyorum.

LG'yi zaten konuştuk. MSI ondan daha başarılı dediğimi biliyorsun.

Gigabyte ise bütçeni aşıyor. Değerlendirmemi istersen güzel monitördür.
Gigabyte G27QC Review bir VA panele göre Black'u. Değeri çok kötü ama renk ıskalakası ve constrast olarak başarılı. Motion blur bulunuyor. Yazının üstünde ki gölgeden de anlayabilirsin.

AOC Agon AG275QXN/EU Monitör ben bunu öneriyorum. Gigabyte'ye göre daha ucuz.
Usta süpersin emeğine sağlık gigabyte nerden çıktı dersen 3 aylık 2. el olarak buldum fiyatı o şekilde uygun olduğu için dahil ettim o zaman şöyle diyeyim AOC'un sıfırı ile Gigabyte'ın 2. El fiyatı aynı bu şekilde hangisini tercih etmeliyim sana güvenerek sipariş vereceğim.

Usta süpersin emeğine sağlık Gigabyte nereden çıktı dersen 3 aylık 2. el olarak buldum fiyatı o şekilde uygun olduğu için dahil ettim o zaman şöyle diyeyim AOC'un sıfırı ile Gigabyte'ın 2. El fiyatı aynı bu şekilde hangisini tercih etmeliyim sana güvenerek sipariş vereceğim.

Zor yerden geldi soru. 🤔
Oyunculuk alanına Gigabyte daha baskın özellikleri ile ortaya çıkmış. 15 dakikadır incelemelerine bakıyorum. Gündüz kullanımına çok yatkın. Tek kusuru VA panele göre siyahları biraz kötü.
İkinci el almak yerine sıfır ürün almak gibi bir avantajında var. Eğer temiz, sorunsuz, kutulu ürün alacaksan Gigabyte üzmez. (Ghosting durumuna değinmiyorum.)
Ayrıca Gigabyte aldığınızda OverDrive seçeneğini dengeliye alın.

1684327614430.png

Zor yerden geldi soru. 🤔
Oyunculuk alanına Gigabyte daha baskın özellikleri ile ortaya çıkmış. 15 dakikadır incelemelerine bakıyorum. Gündüz kullanımına çok yatkın. Tek kusuru VA panele göre siyahları biraz kötü.
İkinci el almak yerine sıfır ürün almak gibi bir avantajında var. Eğer temiz, sorunsuz, kutulu ürün alacaksan Gigabyte üzmez. (ghosting durumuna değinmiyorum.)

Eki Görüntüle 1782246

Monitörlerde St. Lucia babadan başkası yok.

Zor yerden geldi soru. 🤔
İkinci el almak yerine sıfır ürün almak gibi bir avantajında var. Eğer temiz, sorunsuz, kutulu ürün alacaksan Gigabyte üzmez. (Ghosting durumuna değinmiyorum.)

Eki Görüntüle 1782246
Emeğine sağlık hocam öncelikle elimdeki G24F-2 modelinde akşam sanal çözünürlüğü deniyeceğim 2K olarak eğerki tatmin etmez ise yorumlarınıza güvenerek konuştuğumuz monitörü alıcam.

Emeğine sağlık hocam öncelikle elimdeki G24F-2 modelinde akşam sanal çözünürlüğü deneyeceğim 2K olarak eğer ki tatmin etmez ise yorumlarınıza güvenerek konuştuğumuz monitörü alacağım.

IPS ekrandan VA ekrana geçiş farklı gelir. Pek önermem. Umarım doğru kararı verirsin. 👍

@Saint Lucia hocam sağolsun her şeyi anlatmış ancak ben Gigabyte G27QC yerine MSI Optix G27CQ4 öneriyorum çünkü 0 to 80, 0 to 100 değerleri daha iyi yani tepkime süresi ve overshoot hata oranı için bu karşılaşmada en önemli oranlar zira VA panel olduğu için 0 to 20, 0 to 40, 0 to 60 değerleri zaten ikisinin de berbat.

MSI:
1684339698168.png

Gigabyte:
1684339713096.png

Kendi alanlarını göstren 3 tablo var hepsinin 0 to 80, 0 to 100 değerlerine bakın ve karşılaştırın. (Daha düşük daha iyi)

Üstelik kontrast oranı daha düşük olmasına rağmen MSI'ın görüntü kalitesi daha iyi çünkü Gigabyte'da çok kötü bir black uniformity sizi bekliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı