7000 TL iş ve okul için laptop önerisi

Bütçe
7500

srtncnr

Hectopat
Selam, üniversitede son senemdeyim ve yavaş yavaş staj mevzularına bulaştım. Şu an yaz dönemi olduğu için uzaktan çalışma düzeninde masaüstü bilgisayarımda çalışırken sıkıntı yaşamasam da birkaç ay sonra okullar açılınca yanımda taşıyabileceğim bir bilgisayarım olmadığı için büyük sıkıntılar yaşayacağım. Bu yüzden yaklaşık maksimum 7500 civarı bir bütçeye laptop arayışına girdim. Office ve Photoshop, Illustrator gibi Adobe yazılımlarını sıkıntısız kullanabileceğim, günlük kullanımda da beni pek üzmeyecek bir laptop önerisi almak istiyorum sizlerden.

Hocam 2 sene kullanılmış i5-6600U işlemcili, Intel HD 520 ve yanlış hatırlamıyorsam AMD M330 ekran kartlı bir laptop var elimde. İşinize yararsa 4300 civarı düşünüyorum.

4GB ram 120GB SSD var üründe.

Hocam 2 sene kullanılmış i5-6600U işlemcili, Intel HD 520 ve yanlış hatırlamıyorsam AMD M330 ekran kartlı bir laptop var elimde. İşinize yararsa 4300 civarı düşünüyorum.

4GB ram 120GB SSD var üründe.
Taksitli bir şekilde almayı planlıyorum maalesef. Artı olarak sıfır olması benim için daha iyi olacaktır en azından birkaç yılımı götürmesi lazım.

Hocam en fazla bütçeniz 7500 TL mi?
Evet çıkabildiğim bütçe bu üç aşağı beş yukarı oynamalar olabilir.

Görmüştüm bu modeli araştırırken aklımda olanlardan biri teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı