Mini bir klavye almak istiyorum. Numpad bulunmayan ok tuşları olsa da olur olmasa da. Tercihen beyaz kaliteli pişman etmeyecek güzel RGB bir oyuncu klavyesi arıyorum.
![]()
AKKO MONSGEEK FUN60 Ultra Shine-Through White TMR Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
TMR sensörü hassasiyeti bir üst seviyeye taşıyor. Kullanıcılar manyetik anahtarları ve herhangi bir 5 pinli mekanik anahtarı eşleştirebilir.www.gaming.gen.tr
Marka yurt dışında baya bilinen ve kaliteli bir markadır hocam. 8000 Hz değerine sahiptir.Markayı daha önce hiç duymadım bana biraz bilgi verebilir misin? Mesela Hz hızı nedir, teknik açıcan mekanik sorunu yaşar mıyım, rekabetçi oyunlar için uygun mu, renk paletleri için uygulaması nedir? vs.
Marka yurt dışında bayağı bilinen ve kaliteli bir markadır hocam. 8000 Hz değerine sahiptir.
Hocam şu an piyasada bir mekanik bir de manyetik türde iki tür klavye var. Adında da geçtiği gibi manyetik klavyeler manyetik switch, mekanik klavyeler mekanik switch kullanır ama yukarıda attığım gibi tmr özelliği olan klavyelerde iki tür switchi de kullanabilirsiniz. Tek artısı bu değil, aynı zamanda tmr sensörü olduğu için en üst seviye manyetik klavyelerdendir kendisi anlaşyışın ve yardımından ötürü.
Tmr şu an en son teknoloji. Bütçe varsa al tabii bunun %75 versiyonu TR'de yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.