Mchose jet75 alabilirsin 3500 tlManyetik mi istiyorsun mekanik mi? Amaç hard oyun mu yazım hissiyatı, ses gibi konunlarda önemli mi?
O kadar vermene gerek yok. Bu klavyeyi fazlasıyla yeterli ve donanımı mükemmel.En fazla 7000TL olacak şekilde klavye arıyorum. Önerebileceğiniz klavyeler 2-3 bin de olabilir. 3-4 bin de olabilir. Klavyenin iyi olması önemli. Boyut olarak %60 hariç bakıyorum.
Mchose jet75 alabilirsin 3500 tl
O kadar vermene gerek yok. Bu klavyeyi fazlasıyla yeterli ve donanımı mükemmel.
![]()
MCHOSE Jet 75 White Topographic Gaming Klavye
Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlarwww.gaming.gen.tr
Manyetik veya mekanik istedigini belirtmeyen birisine direkt olarak manyetik onermek saçma.
Şahsen manyetik switchler mekanikten geri değil artık. Çok kaliteli switchler üretiliyor. Khail god onlardan bir tanesi. Bu fiyata çok kaliteli bir manyetik alınabiliyorken şahsen ben hayatta mekanik almam, oyun oynamasam bile. Çünkü denedin mi bilmiyorum ama jet75’in sesi gayet iyi.Manyetik veya mekanik istedigini belirtmeyen birisine direkt olarak manyetik onermek sacma.
O kadar vermene gerek yok. Bu klavyeyi fazlasıyla yeterli ve donanımı mükemmel.
![]()
MCHOSE Jet 75 White Topographic Gaming Klavye
Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlarwww.gaming.gen.tr
Manyetik mi istiyorsun mekanik mi? Amaç hard oyun mu yazım hissiyatı, ses gibi konunlarda önemli mi?
Manyetik klavyede tüm tuşları tek tek ayarlayabiliyorsun kendin. Aktivasyon mesafesidir, rapid trigger’dır. Rapid trigger dediğimiz şey mesela, mekanikteki tuşu tamamen bırakma eylemini ortadan kaldırıyor. Parmağını milim yukarı kaldırdığında tuşa tekrar basabiliyorsun. Oyunlar için mekanikten net daha iyi. Mekaniğen sesi daha iyi diye oyun oynamayanlar onu tercih ediyor ama şahsen bence manyetik klavyeler kötü değil öyle artık. Manyetik varken mekanik alınmaz tarafındayım ben.Zaten belirtmedim çünkü hangisi iyi veya ne gobo fark olur bilmediğim için ve karar veremediğim için belirtmemeyi tercih ettim. Manyetikte olabilir mekanikte optikte.
Şahsen manyetik switchler mekanikten geri değil artık. Çok kaliteli switchler üretiliyor. Khail god onlardan bir tanesi. Bu fiyata çok kaliteli bir manyetik alınabiliyorken şahsen ben hayatta mekanik almam, oyun oynamasam bile. Çünkü denedin mi bilmiyorum ama jet75’in sesi gayet iyi.
Zaten belirtmedim çünkü hangisi iyi veya ne gibi fark olur bilmediğim için ve karar veremediğim için belirtmemeyi tercih ettim. Manyetikte olabilir mekanikte optikte.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.