7000 TL klavye önerisi

Qualty

Hectopat
Makaleler
1
En fazla 7000TL olacak şekilde klavye arıyorum. Önerebileceğiniz klavyeler 2-3 bin de olabilir. 3-4 bin de olabilir. Klavyenin iyi olması önemli. Boyut olarak %60 hariç bakıyorum.

En fazla 7000TL olacak şekilde klavye arıyorum. Önerebileceğiniz klavyeler 2-3 bin de olabilir. 3-4 bin de olabilir. Klavyenin iyi olması önemli. Boyut olarak %60 hariç bakıyorum.
O kadar vermene gerek yok. Bu klavyeyi fazlasıyla yeterli ve donanımı mükemmel.

Manyetik veya mekanik istedigini belirtmeyen birisine direkt olarak manyetik onermek saçma.

Zaten belirtmedim çünkü hangisi iyi veya ne gibi fark olur bilmediğim için ve karar veremediğim için belirtmemeyi tercih ettim. Manyetikte olabilir mekanikte optikte.

Manyetik veya mekanik istedigini belirtmeyen birisine direkt olarak manyetik onermek sacma.
Şahsen manyetik switchler mekanikten geri değil artık. Çok kaliteli switchler üretiliyor. Khail god onlardan bir tanesi. Bu fiyata çok kaliteli bir manyetik alınabiliyorken şahsen ben hayatta mekanik almam, oyun oynamasam bile. Çünkü denedin mi bilmiyorum ama jet75’in sesi gayet iyi.

O kadar vermene gerek yok. Bu klavyeyi fazlasıyla yeterli ve donanımı mükemmel.

Belirtmeyi unutmuşum. Klavye sade bir tasarımlı olursa daha iyi olur.

Manyetik mi istiyorsun mekanik mi? Amaç hard oyun mu yazım hissiyatı, ses gibi konunlarda önemli mi?

Ses önemli değil ve genelde oyun için ama normal kullanırken de üzmeyen bir klavye bakıyorum.

Zaten belirtmedim çünkü hangisi iyi veya ne gobo fark olur bilmediğim için ve karar veremediğim için belirtmemeyi tercih ettim. Manyetikte olabilir mekanikte optikte.
Manyetik klavyede tüm tuşları tek tek ayarlayabiliyorsun kendin. Aktivasyon mesafesidir, rapid trigger’dır. Rapid trigger dediğimiz şey mesela, mekanikteki tuşu tamamen bırakma eylemini ortadan kaldırıyor. Parmağını milim yukarı kaldırdığında tuşa tekrar basabiliyorsun. Oyunlar için mekanikten net daha iyi. Mekaniğen sesi daha iyi diye oyun oynamayanlar onu tercih ediyor ama şahsen bence manyetik klavyeler kötü değil öyle artık. Manyetik varken mekanik alınmaz tarafındayım ben.

Şahsen manyetik switchler mekanikten geri değil artık. Çok kaliteli switchler üretiliyor. Khail god onlardan bir tanesi. Bu fiyata çok kaliteli bir manyetik alınabiliyorken şahsen ben hayatta mekanik almam, oyun oynamasam bile. Çünkü denedin mi bilmiyorum ama jet75’in sesi gayet iyi.

Ses olarak kotu degil zaten, ama bu fiyat bandindaki mekanikler yalıtım, malzeme kalitesi, hissiyat ve ses gibi konularda çok daha iyi. Gasket mount olmamasıda çok büyük eksi.

Zaten belirtmedim çünkü hangisi iyi veya ne gibi fark olur bilmediğim için ve karar veremediğim için belirtmemeyi tercih ettim. Manyetikte olabilir mekanikte optikte.

Mekanikler yazım hissiyatı olarak iyidir, manyetikler rapid trigger, snaptap ve tuş hassasiyeti ayarlama gibi ozelliklere sahip. Hard oyun oynamıyorsan 4-5k bandina kadar mekanikler daha mantıklı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı