7000 TL klavye önerisi

Belirtmeyi unutmuşum. Klavye sade bir tasarımlı olursa daha iyi olur.

Ses önemli değil ve genelde oyun için ama normal kullanırken de üzmeyen bir klavye bakıyorum.
Sadeden kastınız nedir ? Bir de renk tercihiniz ne ?

Belirtmeyi unutmuşum. Klavye sade bir tasarımlı olursa daha iyi olur.

Ses önemli değil ve genelde oyun için ama normal kullanırken de üzmeyen bir klavye bakıyorum.

Ses olarak kotu degil zaten, ama bu fiyat bandindaki mekanikler yalıtım, malzeme kalitesi, hissiyat ve ses gibi konularda çok daha iyi. Gasket mount olmamasıda çok büyük eksi.

Mekanikler yazım hissiyatı olarak iyidir, manyetikler rapid trigger, snaptap ve tuş hassasiyeti ayarlama gibi ozelliklere sahip. Hard oyun oynamıyorsan 4-5k bandina kadar mekanikler daha mantıklı.
Aula f75 ‘den geçtim. Yazım hissiyatında jet 75 geri kalmıyor bence. Ayrıca jet75 gasket mount zaten.

Bu daha mantıklı.

Aula f75 ‘den geçtim. Yazım hissiyatında jet 75 geri kalmıyor bence. Ayrıca jet75 gasket mount zaten.

Bu daha mantıklı.

Gasket mount degil, MCHOSE'nin bu fiyat bantlarindaki hicbir manyetik klavyesinde gasket mount yok. Yalitim olarakta mekaniklerden çok geride. Amac ozellikle oyunsa mukemmel bir tercih ama.

mchose-jet-75-mekanik-gaming-klavye-h5.jpg

Bu daha mantıklı.

Ace 68 Air daha mantikli bu fiyata.

Gasket mount degil, MCHOSE'nin bu fiyat bantlarindaki hicbir manyetik klavyesinde gasket mount yok. Yalitim olarakta mekaniklerden çok geride. Amac ozellikle oyunsa mukemmel bir tercih ama.

Eki Görüntüle 2557991

Ace 68 Air daha mantikli bu fiyata.

Haklısınız gasket değilmiş.

Switch özellikleri yazmıyor. Bir de bu tür tasarımı her üretici kullanıyor. Biraz değişik geliyor gözüme.
Çünkü bu tasarım en memnun kalınan tasarım ve sade isteyen de sizsiniz. Soldaki sizin switch.
1755510066324.jpeg
1755510066324.jpeg

Switch özellikleri yazmıyor. Bir de bu tür tasarımı her üretici kullanıyor. Biraz değişik geliyor gözüme.

Alüminyum Mekanik Klavye | Premium Klavye mekanikler oyun anlamında da kötü değil ki bir duyum çıkarmışlar oyun için manyetik diye şu ana kadar manyetik mi vardı sadece hard FPS oynuyorsan mantıklı yoksa bana göre manyetik klavye olayı boş iş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı