7000 TL laptop tavsiyesi

Bütçe
7000
Eğer oyun falan oynamam derseniz.
Merhaba merakımdan soruyorum arkadaşın belirttiği laptopun teknik özellikleriyle bu aynı değil mi zaten neden bunu tercih etsin
 
Merhaba merakımdan soruyorum arkadaşın belirttiği laptopun teknik özellikleriyle bu aynı değil mi zaten neden bunu tercih etsin.

Huawei'in kullanıcıya sunduğu birçok özellik var eğer kendi telefonuda Huawei ise kolay ekran paylaşımı kolay dosya aktarımı gibi şeyleri rahatlıkla yapabilir bende anlamadım neden bu soruyu sorduğunuzu?
 
Bu ürün fiyatına göre çok güçlü ve şık olmasına rağmen kimi eksileri var, klavyesinin İngilizce olması ve klavye aydınlatması olmaması, kamerasının olmaması gibi. Yine de tercih edilmek üzere düşünülebilir.

Fiyatına göre gayet güzel özellikler taşıyor ve günlük kullanım gibi işler için senelerce idare edeceğini düşündüğüm bir cihaz.

Lenovo kalitesini tereddütsüz bir şekilde önerebileceğimi söylememe gerek yok sanırım. Biraz bütçe ve biraz da tercihlerle alakalı olarak daha şık ve daha kompakt bir ürün istenebilir, o halde asıl ve sağlam önerilerimden biri budur:

Daha bütçe olsaydı kesinlikle 16 GB RAM + 512 GB SSD modelini önerirdim fakat cihaz bu haliyle de çok güçlü ve şık. En büyük artılarından biri mükemmel bir ekrana sahip olması, kendisi 2K çözünürlükte. Bu cihazların hepsi tercih edilesi ve kendilerince artı-eksileri var. Gerisi size kalmış :).
 
Merhaba merakımdan soruyorum arkadaşın belirttiği laptopun teknik özellikleriyle bu aynı değil mi zaten neden bunu tercih etsin
Windows,Taşınabilirlik ve ofise ve rahat kullanıma"birazcık" daha yatkınlık küçük de bir fiyat farkı olabilir diye düşünüyorum ve de marka tabiiki.
 

Geri
Yukarı