O zaman öyle yaparsın.
Zaten tercihe bıraktık.
Ben SSD alıp ilerde gerekirse HDD alırdım.
Zaten tercihe bıraktık.
Ben SSD alıp ilerde gerekirse HDD alırdım.
Benim tekrar param kolay kolay olmaz. Ekleme çıkarma yapamam.Evet, öyle.
İlerde 8GB bellek takmak en kolay şey ama kolayca ekran kartı ve işlemcini değiştiremezsin.
Ya ben kurulum yaparım lakin parayı bir tanıdığım verecek onu uğraştırmak istemiyorum.Sistemi kendiniz toplayabilecek misiniz yoksa kurulum işlemini yapan tek bir siteden mi gerekiyor alışveriş.
Bekliyorum.Bekleyebilir misiniz işim bittiğinde gece 2 veya 3'te toplayacağım sistemi.
Monitör:Gamepower GPR24C144 Curved 1ms 144Hz FreeSync Monitör - incehesap.com (1200 TL) Not:Bilmiyorsan söyleyesim geldi FreeSync AMD ekran kartlarına özel bir şey ama Nvidia ekran kartıylada kullanabilirsin sadece FreeSync özelliğini kullanamazsın.Ya ben kurulum yaparım lakin parayı bir tanıdığım verecek onu uğraştırmak istemiyorum.
Bekliyorum.
Evet ne düşünüyorsun?Monitör:Gamepower GPR24C144 Curved 1ms 144Hz FreeSync Monitör - incehesap.com (1200 TL) Not:Bilmiyorsan söyleyesim geldi FreeSync AMD ekran kartlarına özel bir şey ama Nvidia ekran kartıylada kullanabilirsin sadece FreeSync özelliğini kullanamazsın.
Kasa:Dark Shadow 700W 80+ 3xLED Fan 1xUSB3.0 2xUSB2.0 ATX Siyah Fiyatı (500 TL)
Bence beklemene değecektir.![]()
Güzel, nereden topladın?Monitör:Gamepower GPR24C144 Curved 1ms 144Hz FreeSync Monitör - incehesap.com (1200 TL) Not:Bilmiyorsan söyleyesim geldi FreeSync AMD ekran kartlarına özel bir şey ama Nvidia ekran kartıylada kullanabilirsin sadece FreeSync özelliğini kullanamazsın.
Kasa:Dark Shadow 700W 80+ 3xLED Fan 1xUSB3.0 2xUSB2.0 ATX Siyah Fiyatı (500 TL)
Bence beklemene değecektir.Eki Görüntüle 320879
Evet ne düşünüyorsun?
Nanokatolog.Güzel nereden topladın?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.