7000 TL monitör dahil PC toplama

Böyle bir şey yapılabilir fakat @Pantheon un dediği gibi 500 hatta belki 1000 TL'ye yakını çöpe gitti paranın. Boşa masraf etme bana kalırsa Vatandan toplayarak.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    67,5 KB · Görüntüleme: 105
Kasa zevkinize bağlı 600 volt 80+ bir power yetecektir everest almayın. Anakart için bütçenizi biraz daha arttırın 4 slotlu bir anakart alın amd tabanlı olsa önerirdim fakat intel anakartlar hakkında pek bir bilgim yok .

Everest ürünleri iyi değil ve ayrıca 1060 için 60 hz monitör iyi değil 75 almak lazım en az.

Everest kasa olarak şahsen ben alırım çünkü kasayı bir yere vurup kırmayacağız sabit kalacak mesela bende casperin bir kasası var casperin kasalarınada kötü diyorlar fakat bir çatlama bir patlama görmedim ayrıca monitör olarak örnek verdim bütçe 7000 tl olarak yazmış arkadaş bende 23 inch lik bir monitör listeye kattım bütçenin üzerine çıkarsa daha iyilerinide yapabilir iyi günler
Vatan harici toplayabilme imkanınız varsa daha iyi ve kaliteli sistemler kurulur. RX 580 şu an fiyatıyla alınmaz.

Beyfendi çok doğru söylemiş ben size sistem önerisi yazdım ama itopya veya ucuza alabildiğiniz başka yerler varsa tavsiye ederim iyi akşamlar...

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı