Daha fazla
Babanıza buradaki yazışmaları okutun.Vatan bilgisayardan yapılacak olan alışveriş alınabilecek donanımdan fedakarlık yapmak anlamına geliyor.Yada belirli bir donanımda karar kıldıysanız Vatan bilgisayarın fahiş fiyatları yüzünden o donanıma gereksiz para vermek anlamına geliyor.İnternet üzerinden yapacağınız alışverişlerin çoğu, alışverişi tamamladığınızın ertesi günü ürünü elinize ulaştırır, kargo sorunları yüzünden gecikmeler yaşansa bile belirli siteler dahilinde endişe duyulacak bir şey yok.Umarım 7000 tl lik bütçenizi Vatan bilgisayarda ziyan etmezsiniz.Benim aklımda şöyle bir sistem var. Kasa ve güç kaynağına karar veremedim eğer yardım ederseniz sevinirim.
INTEL i5 8400 2.8 GHz, 6 Çekirdek, LGA 1151, 9MB, 14nm, 65W, Fiyat: 977 TL
www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=11196
www.vatanbilgisayar.com/msi-b360m-pro-vd-intel-b360-socket-8-nesil-1151-ddr4-2666mhz-usb3-1-anakart.html
www.vatanbilgisayar.com/corsair-16gb-2x8gb-vengeance-siyah-ddr4-2400mhz-cl14-dual-kit-ram.html
SSD sizinki ile aynı.
Toshiba p300 250 TL buldum. Ankara'da bir dükkanda ama güvenilir. İnternet sayfası yok. www.vatanbilgisayar.com/aoc-21-5-g2260vwq6-genis-ekran-lcd-monitor.html