7000 TL Monitör dahil sistem toplama

Abdullah MUTLU

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar oyun ağırlıklı bir sistem olacak. Yeri geldiğinde render da yapılacak bu sistemle. Benim topladığım sistem şu şekilde:

Yazdığım RAM'ler sanırım tükenmiş hiçbir sitede yok, yeni RAM'lere bakacağım. Monitör hakkında hiçbir yorum bulamadım ama IPS panel ve güzel görünüyor. Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler :)
Arkadaşlar sistemi yakın zamanda satın alacağım düzgün olsun istiyorum bi el atarsanız sevinirim

Son düzenleme:
ram 16 gb olsun istiyorum bide o monitör tn panel internette tn panellerin renk kalitesinin düşük olduğu söyleniyor ekran kartı ve kasa güzel rtx 2060 düşünüyordum ama bütçeyi aşar biraz
pardon ramlerden 2 adet demişsin. peki bu ramler kit halinde olmadığı için sıkıntınolmaz mı?

Arkadaşlar oyun ağırlıklı bir sistem olacak. Yeri geldiğinde render da yapılacak bu sistemle. Benim topladığım sistem şu şekilde:

Yazdığım RAM'ler sanırım tükenmiş hiçbir sitede yok, yeni RAM'lere bakacağım. Monitör hakkında hiçbir yorum bulamadım ama IPS panel ve güzel görünüyor. Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler :)
Arkadaşlar sistemi yakın zamanda satın alacağım düzgün olsun istiyorum bi el atarsanız sevinirim

Adata SU630 için kronik sorun var diyor herkes. Kullanmadım ama çoğu kişi bunu diyor.

Toplamda 7068 yapıyor.

Son düzenleme:
rx5700 ler rtx2060a göre daha yüksek fiyatlı duruyor msi rtx 2060 ventus modeli daha uygun gibi. Bütçeyi biraz sıkmam lazım arkadaşlar nerden kısarsam kardır. Bu arada atılan monitörlerden viewsonic monitör çok iyi duruyor ama tn panele sahip olması sorun değil mi? monitörle ilgili sadece bu sorun kaldı kafamda yoksa viewsonicte karar kıldım

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı