7000 TL monitör tavsiyesi

Bütçe
7000

MattJohn

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi 7K bütçem var. Monitörler hakkında çok bilgim yok, bu yüzden teknik ve detaylı bir "şunları istiyorum" listesi çıkaramadım.

Genel olarak istediğim şeyler;
  • Düzgün, kaliteli bir marka olsun.
  • En az 27 inç olsun.
  • Siyah ve sade olsun, curve olmasın.
  • Görüntü kalitesi ve renkler güzel olursa hoşuma gider.
  • Tepkime süresi falan önemli değil, FPS Online oyunlar oynamıyorum. İlla oyun oynarsam offline açık dünya oyunları oynarım.
  • 165 Hz ekranlı laptop aldım, ona uyumlu olursa güzel olur.

Katkılarınız için şimdiden teşekkürler.

Bir arkadaşım bu monitörü kullanıyor aynı monitörün R halini kullanıyorum bende 1080P olduğu için monitörle aranızda en az 70-80 cm olursa sorun olmaz ama 1080p 27" olduğu için yakında olursanız pikseller görülebilir. Şahsen beni çok rahatsız etmiyor pikseller ben öyle fazla görmüyorum (60 cm mesafe var aramda)

2K isterseniz bu ikisini buldum ViewSonic güzel marka fakat modeldeki monitörleri pek bilmiyorum.
Alttaki biraz bütçeyi aşıyor.

Merhaba , şimdi sırasıyla istediğiniz monitoru açıklayayım : 27 inç üstü , ips veya nano ips panel , free sync veya gysnc olan , hdr desteği olan , 2 k kalite özelliklerinde bir şey ama ben hz olarak nasıl bir şey istediğinizi anlayamadım. uyumludan kastığınız fazla sırıtmasın ise bence 100 hz altı olmaz. Açıkçası bu filtreleri uyguladığımızda 7k altı monitor 1-2 tane onlarda markası istediğiniz gibi bilindik değil eğer bütçenizi artırma fırsatınız varsa kesinlikle Aryond A32 V2 180Hz 1ms Curved Kavisli Gaming Monitör | Monster Notebook modelini öneririm istediğiniz her şey var.

2k alacaksa bence monster aryond çok daha iyi ve bütçeyi daha az aşıyor.

Pardon siz curved istemiyormuşsunuz yanlış anlamışım az daha araştırmalıyım.

Attığınız monitör VA panel ghosting olma ihtimali var bütçeyi aşmadan attığım monitörler ile IPS alabilir.

sanki yeni attığım iyi gibi baya ya 2k , ips ergonomisi çok iyi

attığınızı sevdim baya

alabilirim kendime

Arkadaşlar öncelikle cevaplarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, bu kadar kısa sürede böyle cevap gelmesine şaşırdım, hemen okuyorum

Hocam biraz aşabilir bütçeyi, 1000 TL kadar ama daha fazla olmasın aşırı iyi monitör değilse.
Şu an laptop kullanıyorum, ekrana yakın bakıyorum. Monitör alma sebebim ve büyük isteme sebebim ise daha uzaktan komforlu bir şekilde kullanabilmek. Pikselleri görmem umarım, yani keşke böyle 1080p ve 2K'yı yan yana görebilsem, daha iyi anlarım farkını. Geçen gün MediaMarkt'a gittim, monitörler kapalıydı o yüzden sadece boyut hakkında fikir sahibi olabildim, 27" hoşuma gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…