7000 TL monitör tavsiyesi

Bütçe
7000
Merhaba , şimdi sırasıyla istediğiniz monitoru açıklayayım : 27 inç üstü , ips veya nano ips panel , free sync veya gysnc olan , hdr desteği olan , 2 k kalite özelliklerinde bir şey ama ben hz olarak nasıl bir şey istediğinizi anlayamadım. uyumludan kastığınız fazla sırıtmasın ise bence 100 hz altı olmaz. Açıkçası bu filtreleri uyguladığımızda 7k altı monitor 1-2 tane onlarda markası istediğiniz gibi bilindik değil eğer bütçenizi artırma fırsatınız varsa kesinlikle Aryond A32 V2 180Hz 1ms Curved Kavisli Gaming Monitör | Monster Notebook modelini öneririm istediğiniz her şey var.

2k alacaksa bence monster aryond çok daha iyi ve bütçeyi daha az aşıyor.

Pardon siz curved istemiyormuşsunuz yanlış anlamışım az daha araştırmalıyım.
Hocam 27 inç üstü evet, IPS olsun, Nano IPS hakkında bilgim yok, eğer öneriyorsanız o da olur. Diğer söyledikleriniz de doğru. Hz hakkında ise 165 Hz işte aldığım laptopun monitörü, sırıtmasın yani o yüzden 165 Hz ve üstü tercihimdir. Curved olmayacak bu arada evet :)

Arkadaşlar öncelikle cevaplarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, bu kadar kısa sürede böyle cevap gelmesine şaşırdım, hemen okuyorum 🙏

Hocam biraz aşabilir bütçeyi, 1000 TL kadar ama daha fazla olmasın aşırı iyi monitör değilse.
Şu an laptop kullanıyorum, ekrana yakın bakıyorum. Monitör alma sebebim ve büyük isteme sebebim ise daha uzaktan komforlu bir şekilde kullanabilmek. Pikselleri görmem umarım, yani keşke böyle 1080p ve 2K'yı yan yana görebilsem, daha iyi anlarım farkını. Geçen gün MediaMarkt'a gittim, monitörler kapalıydı o yüzden sadece boyut hakkında fikir sahibi olabildim, 27" hoşuma gidiyor.
1k da da görmezsiniz pikselleri

Hocam 27 inç üstü evet, IPS olsun, Nano IPS hakkında bilgim yok, eğer öneriyorsanız o da olur. Diğer söyledikleriniz de doğru. Hz hakkında ise 165 Hz işte aldığım laptopun monitörü, sırıtmasın yani o yüzden 165 Hz ve üstü tercihimdir. Curved olmayacak bu arada evet :)
beklesene az daha bakıp geliyim yeni kriterlerine göre

Bunda HDR var mı göremedim.

Evet HDR destekli.

Hocam 27 inç üstü evet, IPS olsun, nano IPS hakkında bilgim yok, eğer öneriyorsanız o da olur. Diğer söyledikleriniz de doğru. Hz hakkında ise 165 Hz işte aldığım laptopun monitörü, sırıtmasın yani o yüzden 165 Hz ve üstü tercihimdir. Curved olmayacak bu arada evet :)

Bütçeyi arttırırsanız en iyisi bu gibi geliyor bana.

2 şey soracağım : 1) dikey olarak kullanmak isiyor musunuz 2)ekran kartınız ne

2 şey soracağım : 1) dikey olarak kullanmak isiyor musunuz 2)ekran kartınız ne
Dikey olarak kullanmak istiyorum ama şu an değil, gelecekte. O zaman da monitör kolu almak istiyorum, yani pivot özelliği olmak zorunda değil, monitörün kalitesi daha önemli şu an. Ekran kartı 4060.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı