Hocam ben zaten FPS oyunları oynamıyorum, o yüzden ekrana da çok yaklaşmıyorum, uzaktan bakarım güzel büyük bir monitörüm olursa, 2K tabii eğer aşırı fiyat farkı yoksa tercihim olur.
Bu marka da pek sarmadı hocam.
Güzel monitör hocamEvet HDR destekli.
Bütçeyi arttırırsanız en iyisi bu gibi geliyor bana.
Hocam beğendim ya, bir de neden 9k ama sepette 6k? Itopya genelde böyle dümen yapıyor mu yoksa gerçekten mi indirim var?O zaman bunu alın hocam sizi üzeceğini düşünmüyorum kendimde dediğim gibi aynısını kullanıyorum.
ASUS TUF GAMING VG279Q1A 27" 165Hz 1ms HDMI DP ELMB Sync Freesync Premium FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
ASUS TUF GAMING VG279Q1A 27" 165Hz 1ms HDMI DP ELMB Sync Freesync Premium FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile VG279Q1A ITOPYA'dawww.itopya.com
İyi marka değil zaten hocam en iyisi ASUS alın sizin kriterlerinize uyuyor renk olarak da güzel.
Güzel monitör hocam
Hocam beğendim ya, bir de neden 9K ama sepette 6k? İtopya genelde böyle dümen yapıyor mu yoksa gerçekten mi indirim var?
Tamamdır anladım, genelde şirketler yapıyor böyle, bindirim sonra indirimDümen değil hocam indirim zaten bu monitörün 144Hz yani bende olanı 5 bin civarında. Aslında monitörün ederi 6-7 bin yüksek fiyat girip indirim veriyorlar insanlara fırsatmış gibi gösteriyorlar. Aslında ederi bu kadar zaten 9 bine çok daha iyileri alınır. Satış stratejisi kısaca.
Aynen öyle hocam. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana, iyi forumlar dilerim.Tamamdır anladım, genelde şirketler yapıyor böyle, bindirim sonra indirim
Çok teşekkürler hocalarım. Bu üçü hakkında da fikirlerinizi alabilir miyim?
Samsung Odyssey G4 LS27BG400EUXUF 27" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G4 LS27BG400EUXUF 27" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G4 LS27BG400EUXUF 27" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Lenovo Legion Y27-30 66F8GAC3TK 27'' 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo Legion Y27-30 66F8GAC3TK 27'' 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo Legion Y27-30 66F8GAC3TK 27'' 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.588,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Lenovo Legion R27I-30 67B5GAC1TK 27" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo Legion R27I-30 67B5GAC1TK 27" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo Legion R27I-30 67B5GAC1TK 27" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.722,03 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam daha başka pikseli etkileyen olay var mı bilmiyorum, bana ekran boyutu ve çözünürlük aynıysa aynı olur gibi geliyor ama dediğim gibi emin değilim. G4'ü de birkaç arkadaş önermişti, Lenovo'yu da MediaMarkt'taki adam önermişti.G3 kronik sorunluydu G4'te devam ediyor mu bilmiyorum, IPS olduğu için olmama ihtimali var bildiğim kadarıyla da kötü değil. Diğer ikisinin de kötü olmadığını düşünüyorum fakat R27i30'da HDR desteği yok. Y27-30 kötü durmuyor. 1080p olduğu için piksel sayma olayını bilmiyorum monitörden monitöre fark gösterir mi?
Yüksek ihtimal aynı olur, düşük fiyat olarak Y27-30 iyi gibi.Hocam daha başka pikseli etkileyen olay var mı bilmiyorum, bana ekran boyutu ve çözünürlük aynıysa aynı olur gibi geliyor ama dediğim gibi emin değilim. G4'ü de birkaç arkadaş önermişti, Lenovo'yu da MediaMarkt'taki adam önermişti.