7000 TL PC toplama

Bütçe
7000tl
Hocam sorunsuz 2060 varken birkaç FPS için RX 5600 XT tercih etmeye bence değmez. Ayrıca 2060 DLSS gibi bir nimeti de barındırıyor. Bir de o Corsair kasayı pek beğenmiyorum.

Sektörden anlayan arkadaşlar bu hocamızın önerisine yorum yaparsa sevinirim. Ben PC'den pek anlamadığım için şu dakikadan itibaren follofoş oldum.

Arkadaşın önerdiği sistemde fena değil ancak fiyat farkı olmadığı için ben AMD ekran kartı tercih etmezdim yerinizde olsam yazılımı sorun çıkarıyor genelde NVIDIA rahatlığı yok ayrıca RTX özelliği olmasıda bir artı RTX2060'ın.

Arkadaşın önerdiği sistemde fena değil ancak fiyat farkı olmadığı için ben AMD ekran kartı tercih etmezdim yerinizde olsam yazılımı sorun çıkarıyor genelde NVIDIA rahatlığı yok ayrıca RTX özelliği olmasıda bir artı RTX2060'ın.
Yazılım konusunda bişey diyemem ancak çevremdeki birkaç kişi şu an ikiye ayrılmış durumda. Kimisi diyor AMD deli ısınıyor Nvidia daha iyi kimisi diyor AMD eskiden ısırıyordu yeni ürünleri düzgün vs. Ben de ortada güme gidiyorum hocalarım

2060'ın RTX özelliğini çok fazla kullanamıyoruz maalesef. Kart "RTX" için yeterince güçlü değil fakat DLSS artısı var. Bu yüzden tercih edilir.

@Tuna054
  • DLSS: Yapay zeka destekli kenar düzeltme teknolojisidir. Oyunlardaki rahatsız edici keskin köşeleri yumuşatmayı amaçlar. Bunun için yapay zeka, görüntünün olması gerektiği gibi gözüken örnekleri ile beslenir. Sistem bu sayede oyun içinde gerçeğe en yakın kenar düzeltme efektini uygular. Bu işlem düşük çözünürlükte yapılıp görüntü daha yüksek çözünürlüğe ölçeklenir.
@Recep Baltaş hocamdan alıntıladım. DLSS özelliği sayesinde bazı oyunlarda FPS 2 katına bile çıkabiliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı