7000 TL PC toplama

Bütçe
7000(+500)

BarkinDe3niz

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar. Yukarıda belirttiğim gibi 7000 TL (maks 500 artabilir) PC önerisi rica ediyorum.
Bilgisayarımı arada bir edit ama çoğunlukla oyun amaçlı kullanacağım ve tarayıcıda olabildiği kadar hızlı olmasını istiyorum.
Önereceğiniz parçaları teker teker sipariş edeceğim için yaklaşık her üründen 200 TL daha ucuza alabilme imkanım var. Ekran kartı olarak Palit GeForce GTX 1660 Super olabilir, işlemci AMD Ryzen 5 3500'den aşağı olmasa iyi olur :).SSD konusunda depolama alanını biraz düşük tutabilirsiniz(240-512 bandında) olursa çok iyi olur ve kasa dahil diğer bileşenlerin RGB özelliği olursa benim için çok iyi olur ama illa RGB toplayacağım diye performanstan düşmenizi önermem. Mümkünse kasa RGB olsun ama diğer parçaları bulabilirseniz RGB özelliği olan beni çok mutlu edersiniz.

Hepinize teşekkürler :)

2 tane

2 tane

Yazdığım kriterlere çok uymuyor ama güzel sistem teşekküler

2 tane

micro atx olmasa nasıl olur? normal anakart koyarak toplasak mesela

i5 10400F, R5 3600X ayarında bir işlemci, RTX 2060 ise GTX 1660S'ten daha güçlü bir kart.
Aslında ben de RTX delisiyim ama şu ana kartı neyle değiştirmeliyim ?
ve ramı değiştireceğim onun yerine corsair in 2x8(16 GB) RGB rami var onu tercih ediyorum bazı forumlarda dediğiniz rami tavsiye etmiyorlar hem de corsair kaliteli bir marka

5600XT RTX aşkınız çok değilse 2060'dan daha iyidir ekran kartı olarak

Ama 5600XT'de çok yazılım hatası var diyorlardı doğru mudur ve RTX daha güçlü fiyatına göre diyorlar
Görselliğe aldanmayın, anakartlar performansa etki etmez sadece fazladan RAM slotu vb. şeyler olur.

bu arada sistem fenaymış :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı