BarkinDe3niz
Centipat
Daha fazla
Öncelikle merhabalar. Yukarıda belirttiğim gibi 7000 TL (maks 500 artabilir) PC önerisi rica ediyorum.
Bilgisayarımı arada bir edit ama çoğunlukla oyun amaçlı kullanacağım ve tarayıcıda olabildiği kadar hızlı olmasını istiyorum.
Önereceğiniz parçaları teker teker sipariş edeceğim için yaklaşık her üründen 200 TL daha ucuza alabilme imkanım var. Ekran kartı olarak Palit GeForce GTX 1660 Super olabilir, işlemci AMD Ryzen 5 3500'den aşağı olmasa iyi olur
.SSD konusunda depolama alanını biraz düşük tutabilirsiniz(240-512 bandında) olursa çok iyi olur ve kasa dahil diğer bileşenlerin RGB özelliği olursa benim için çok iyi olur ama illa RGB toplayacağım diye performanstan düşmenizi önermem. Mümkünse kasa RGB olsun ama diğer parçaları bulabilirseniz RGB özelliği olan beni çok mutlu edersiniz.
Hepinize teşekkürler
Bilgisayarımı arada bir edit ama çoğunlukla oyun amaçlı kullanacağım ve tarayıcıda olabildiği kadar hızlı olmasını istiyorum.
Önereceğiniz parçaları teker teker sipariş edeceğim için yaklaşık her üründen 200 TL daha ucuza alabilme imkanım var. Ekran kartı olarak Palit GeForce GTX 1660 Super olabilir, işlemci AMD Ryzen 5 3500'den aşağı olmasa iyi olur
Hepinize teşekkürler