7000 TL Profesyonel Ses Bilgisayarı

Tolga Bnk

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim sesim güzel ve bunu youtube dünyasına yaymak istiyorum. Bu yüzden evde küçük bi stüdyo yapmak istiyorum. 15 yaşındayım ve aile desteğim de var. Amacım yabancı şarkılar söylemek. Lise hazırlık okuduğum için ingilizcem çok iyi. Bütçem 7000 TL maksimum. Yardımcı olan olursa sevinirim aranızda ses hastaları varsa ağabeylerim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar benim sesim güzel ve bunu youtube dünyasına yaymak istiyorum. Bu yüzden evde küçük bi stüdyo yapmak istiyorum. 15 yaşındayım ve aile desteğim de var. Amacım yabancı şarkılar söylemek. Lise hazırlık okuduğum için ingilizcem çok iyi. Bütçem 7000 TL maksimum. Yardımcı olan olursa sevinirim aranızda ses hastaları varsa ağabeylerim...
Gigabyte anakartlarda altın kaplama güzel ses chipleri kullanılıyor. Bi araştır derim

Yani Apple hiç girmiyim mi benim elimde şu an kutuda hiç açılmamış Asus Z170 DELUXE var. İyi bir ses kartı var bu anakartta Crıstal Sound 3 mü ne. :D yani bana mixer felan alın diyorsunuz ama marka öneriniz yok mu.

Madem o kadar yüksek derecede ses istiyorsun Asus'un Essence STX 7.1 Pci express kartı yada Creative'ın SB ZxR alabilirsin yanına üst düzey bir kulaklık alırsın mikrofonu ayrı almanı öneririm yanına 3 4 bin tllik bir sistem dizersin hem oyun oynarsın hemde üst düzey müzik keyfi olur.

Yani Apple hiç girmiyim mi benim elimde şu an kutuda hiç açılmamış Asus Z170 DELUXE var. İyi bir ses kartı var bu anakartta Crıstal Sound 3 mü ne. :D yani bana mixer felan alın diyorsunuz ama marka öneriniz yok mu.
Sana müzik için ses kartı lazım hiç bir onboard işini görmez sürekli sorun yaşarsın. Bende müzikle ilgileniyorum, sana bu tarz bişey lazım Roland UA-55 Quad-Capture Ses Kartı - Müzik Enstrumanı bunun yanına shure sm 57 işini fazlasıyla görücektir. Şuan için mixer almasanda olur mix mastering işlerini cubase üzerinden öğrendikten sonra ilerde keyfine göre alırsın. Ev stüdyo ekipmanları gördüğün gibi 1500 anc tuttu gerisini orta seviye bir bilgisayar görücektir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı