7000 TL Ryzen 5 2600 ve GTX 1080 sistem toplama

Anakart güncel. BIOS güncellemesi gerekmiyor. Kablosuz işi için adaptör alacaksınız bir tane. Çok basit.
Örnek varmı USB şeklinde mi olacak yoksa anakartın içine takılacak bir adaptör mü?
Konu dışı bu da ama Laptop kullanıyorum şuan içindeki bilgileri dosyaları Masaüstündeki bilgisayara atmak istiyorum bunun için hangi kablo almam gerekir?
Phanteks kasanın görselini çok beğendim ancak P400 de mevcut o da alınır mı?

Hazır sistem almak istiyorsan bunu al, hertürlü attığın sistemden iyidir.
Güzel sistem ancak ilk Neora' nın önerdiği sistemi almayı düşünüyorum. 16 GB GB RAM ve 1080 ekran kartlı ile daha verimli olur. Sağolasın fikrin için o siteden de inceleyim biraz.
Hazır düşünüyordum ancak sanırım baka baka videolardan bakarak yaparım inş. :).

Hocam 1080P de işlemci darboğaz yaparmı 400 Lira farka 2600x dahamı mantıklıdır Bugün indirimin son günü akşama almayı düşünüyorum

Hocam 1080P de işlemci darboğaz yaparmı 400 Lira farka 2600x dahamı mantıklıdır Bugün indirimin son günü akşama almayı düşünüyorum
Bazı oyunlarda yapar diye düşünüyorum ancak 2600X' de alsan gene yapar diye düşünüyorum. 1080P için tam gücünü kullanmıyor ekran kartı.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı