Anakart güncel. BIOS güncellemesi gerekmiyor. Kablosuz işi için adaptör alacaksınız bir tane. Çok basit.
Örnek varmı USB şeklinde mi olacak yoksa anakartın içine takılacak bir adaptör mü?Anakart güncel. BIOS güncellemesi gerekmiyor. Kablosuz işi için adaptör alacaksınız bir tane. Çok basit.
Pahalıymış ama alacaz yapacak bir şey yokWireless Adaptör olarak ben bunu öneririm.
Ben aldığımda 40 TL'ydi. Şimdi indirimli hali 70 TLPahalıymış ama alacaz yapacak bir şey yok. Sağolun bilgiler için.
Güzel sistem ancak ilk Neora' nın önerdiği sistemi almayı düşünüyorum. 16 GB GB RAM ve 1080 ekran kartlı ile daha verimli olur. Sağolasın fikrin için o siteden de inceleyim biraz.Hazır sistem almak istiyorsan bunu al, hertürlü attığın sistemden iyidir.
Bazı oyunlarda yapar diye düşünüyorum ancak 2600X' de alsan gene yapar diye düşünüyorum. 1080P için tam gücünü kullanmıyor ekran kartı.Hocam 1080P de işlemci darboğaz yaparmı 400 Lira farka 2600x dahamı mantıklıdır Bugün indirimin son günü akşama almayı düşünüyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.