Ryzen 5 2600 ve GTX 1080 Sistem Toplama

Kullanmadım ancak kullananların söylediğine göre hava spekülasyonu kötü. Bir de bir ürün hakkında fikir sahibi olmak için kullanmak gerekmiyor.
Siz ciddi misiniz :D 6 aydır kullanıyorum bu kasayı ve fikir sahibi olmak için kullanmak gerekiyor. Hava sirkülasyonu kötüymüş :D kulaktan duyma 3 5 kişiden duyduğunuz laflarla buraya gelmeyin. Daha iyi kasalar mevcut mu mevcut verirsiniz 500 600 Lira alırsınız bu bütçe meselesidir fakat önerdiğim sisteme uyan ve hava sirkülasyonu en iyi olan fiyat performans kasası budur. Hava sirkülasyonu kısmına gelince bu kasadan önce 3 tane kasa değiştirdim hepsi forumda peynir ekmek gibi tavsiye edilen kasalar hiç biri bu kadar iyi performans vermedi. Önce bir ürünü alın inceleyin sonra gelin bu kasa kötü diyebilirsiniz JamesDonkeyin ürünlerini öve öve bitiremeyen siteler mevcut ne yani şimdi JamesDonkey iyi mi? Her kasanın kendine göre artı ve eksileri mevcuttur daha iyi bir kasa biliyorsanız aynı fiyat bazında buyrun siz önerin biz görelim.

Csgo oynuyorsanız 144 hz 24 inç monitor alın. Bir de rx580. gtx 1080 fazla gelir cs için çok para vermek istemiyorsanız. Screenshot bu sistem size yeter artar bile, kasayı değiştirebilirsiniz mb511 veya p350x tavsiyem olur.

Siz ciddi misiniz :D 6 aydır kullanıyorum bu kasayı ve fikir sahibi olmak için kullanmak gerekiyor. Hava sirkülasyonu kötüymüş :D kulaktan duyma 3 5 kişiden duyduğunuz laflarla buraya gelmeyin. Daha iyi kasalar mevcut mu mevcut verirsiniz 500 600 Lira alırsınız bu bütçe meselesidir fakat önerdiğim sisteme uyan ve hava sirkülasyonu en iyi olan fiyat performans kasası budur. Hava sirkülasyonu kısmına gelince bu kasadan önce 3 tane kasa değiştirdim hepsi forumda peynir ekmek gibi tavsiye edilen kasalar hiç biri bu kadar iyi performans vermedi. Önce bir ürünü alın inceleyin sonra gelin bu kasa kötü diyebilirsiniz JamesDonkeyin ürünlerini öve öve bitiremeyen siteler mevcut ne yani şimdi JamesDonkey iyi mi? Her kasanın kendine göre artı ve eksileri mevcuttur daha iyi bir kasa biliyorsanız aynı fiyat bazında buyrun siz önerin biz görelim.
Ben James Donkey markasının ürünlerine iyi falan demedim. Bir de bu kasanın kötü olduğunu bu forumdaki kullanıcılardan duydum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı