7000 TL sistem önerisi

Hocam vallaha biraz zorluyorum ama ekran kartlı bir sistem olursa çok iyi olur, bu zamana kadar adam gibi hikayeli oyun oynayamadım bu yüzden ekran kartlı bir sistem almak istemiştim,2.el sistem toplamak mantıklı olabilir benim açımdan, ayrıca benim bir arkadaşım vardı RX550 kullanıyor kesinlikle öneririm dedi sanırım bu ekran kartıyla ilgili görüşler ve alınan performans kullanıcıya göre farklılık gösteriyor.

İlk sistem gerçekten güzelmiş, iyi bir alternatif oldu öneriniz için teşekkürler.
2.el toplarız o zaman. Parçaları tek tek alıp takabilirmisiniz tecrübeniz var mı? Öyle daha uyguna gelir yapamazsaniz hazır sistem bakarız 2.elde sen yaz akşam eve geçince bakacağım.

2.el toplarız o zaman. Parçaları tek tek alıp takabilir misiniz tecrübeniz var mı? Öyle daha uyguna gelir yapamazsaniz hazır sistem bakarız 2.elde sen yaz akşam eve geçince bakacağım.

Parçaları taktırabileceğim bir tanıdığım var, o konuda sıkıntı yaşamam.

2.el toplarız o zaman. Parçaları tek tek alıp takabilir misiniz tecrübeniz var mı? Öyle daha uyguna gelir yapamazsaniz hazır sistem bakarız 2.elde sen yaz akşam eve geçince bakacağım.

Hocam sanırım bir işiniz çıktı ama ben yine de yazayım 2.el toplamaya karar kıldım yardımcı olabilir misiniz?

ARC750 ekran kartlı bir sistem toplamaya karar verdim. Konu kapanabilir ilginiz için teşekkürler :)

Son düzenleme:
i5 3470 ve Radeon HD 6450 alabilirsin ancak. Yalnız buna toplam 2000 ₺ değerinde monitör, klavye mouse set eklerseniz bu olur. Anakartı da anca TurboX Workteam H61C seçebilirsin. Fakat zor durumda değilsen TurboX almanı tavsiye etmem. Ancak bu anakartın F/P olup olmadığı tartışılır çünkü 850 ₺ gibi bir fiyatı var. RAM'leri de DDR3 1600 MHz alıp 500 GB'lık bir HDD alıp İntel stok fan alırsanız 7000 ₺ olur. Tabii bunların hepsi 2. ele yönelmeden. Bunun gibi bir sistemi 2. elden en fazla 6000'e alırsın. Ancak ben 2. el önermiyorum çünkü genelde ekran kartlarını mining yapıp veya günde 5-6 saat oynayıp duman çıkana kadar oynuyorlar ve sonra da satıyorlar ve en fazla 1-2 sene sonra yanıyorlar veya önceden 60 FPS aldığınız oyunlarda maksimum 30-40 FPS ile oyun oynamaya devam edersiniz. Bence sıfır 2. ele bin değil bir milyon basar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı