7000 TL sistem önerisi

BloodNote

Kilopat
Katılım
9 Haziran 2016
Mesajlar
24
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar öncelikle merhaba bir bilgisayar kasası toplamak istiyorum. Sadece kasa için 7000 TL bütçe ayırdım. Technopat'ı uzun zamandır takip ediyorum. Çok detaylı anlamadığım için üye olup sizlere sormak istedim.

Ek olarak monitör yerine 4k tv alsam sizce mantıklı mıdır? Dizi, film çok izlerim. mimarlık programlarını üst seviyede kullanmak istiyorum. Tabi ki oyunları da akıcı olarak oynamak istiyorum. Muhtemelen TV alacağım için monitör önerisinde bulunmazsanız sevinirim. 4k görüntü aktarımı nasıl olur hangi siteden alış veriş yapmalıyım ve aklıma gelmeyen önemli bir şey varsa şu an söylemeyi unuttuğum her türlü öneri ve yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
1080 bile 4k da zorlanıyor bence şu an hocam, gordugum benchmarklar hep 40-50 fps 4k da, o yüzden oyunlarda çok yüksek performans olmaz sanırım
 
Merhaba hocam, ceza gelmiş anca cevap atabildim. Fps takıntılı biri değilim yani en kötü kasma durumunda fullhd falan ayarlarım diye düşünüyorum. Sistem için ne tavsiye edersiniz?
 
Ben mimarlık bölümünde öğrenciyim şuan ama beni uzun süre oyun ve render konusunda götürecek bir sistem istiyorum. Bu kadar yüksek fiyatlı bir sistemin ikisinde de sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum. Ama konuyla alakalı çok bilgim olmadığından dolayı tam net bir fikrim olduğunu söyleyemem. Sizlerin yardımlarınızla bir karar almak istiyorum.
 
Tepkime süresi hızlarına bakamıyor muyuz? Fps türü oyun çok oynamıyorum genelde total war, cities tarzı oyunlar oynarım.

Arkadaşlar anlayan biri sistem önerebilir mi?
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı