7000 TL Sistem Toplama

Bütçe
7000
Gerçekten stoklar su gibi eriyor, dediğiniz sistemler hoşuma gitti fakat ekran kartında AMD kullanmak beni korkutuyor çok fazla sürücü sorunu olduğunu okuyorum. Bu da beni ekran kartı konusunda maalesef AMD'den soğutuyor.
Rx 500 serisi kartlarda büyük bir oranla fiyatları düşük tutmak için hem yazılım hem donanım üzerinde kısıtlamalara gidiyor amd. Bence rx590 bunun en iyi örneği. Bu kartlarda sıcaklık artışı da en büyük sorun. Ancak rx 5000 serisi hem soğutma hem sınıf performansını yakalama konusunda harika. Amd ekran kartlarının benim gözümde bir başka avantajı ise freesync desteği. Günümüzde f/p monitörlerin neredeyse tamamı freesync destekli. G-sync teknolojisi piyasaya geç dahil oldu ve freesync e göre ürün gamı çok dar. Sıcaklık konusunda belki nvidia bir adım önde olabilir. Ancak iyi bir soğutma sistemli kasa ile amd yi tek geçerim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı