Merhaba arkadaşlar. Ortalama 7.000₺ bir bütçem var. Çocukluğumdan beri hayalimdi böyle ortalama üstü bir PC toplamak, sonunda biriktirdim. Hiç PC toplamadım ama az çok bilgim var parçalar hakkında işlemci Ryzen5 3500X veya 3600E okeyim, geri kalan parçalar için çok kararsız kaldım. AMD ekran kartları beni çok korkutuyor yardımlara açığım.
AMD Ryzen 5 3600 3.6 GHz AM4 35 MB Cache 65 W Box İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
AMD Ryzen 5 3600 3.6 GHz AM4 35 MB Cache 65 W Box İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Eskidendi o İtopya'da zaten ucuza PC gelmiyor İncehesap ve Teknobiyotik'te fark edilecek ucuzluklar var bir de arada Sinerji'de.
(Mesela DA1 İtopya'da çıktı çok ucuzdu fakat hemen geçip gitti bu aralar yapamıyorlar ve ben bunları kastetmiyorum ve bunlar stoklarla sınırlı oluyor çünkü kalan parçaları ucuzdan vermek için yapılıyor.)
Önemli olan ucuz parçaları seçmek bende PC alacağım bende o sitelerden baktım fakat kendim toplayınca 300+ kar elde ediyorum.
Eskidendi o İtopya'da zaten ucuza PC gelmiyor İncehesap ve Teknobiyotik'te fark edilecek ucuzluklar var bir de arada Sinerji'de.
(Mesela DA1 İtopya'da çıktı çok ucuzdu fakat hemen geçip gitti bu aralar yapamıyorlar ve ben bunları kastetmiyorum ve bunlar stoklarla sınırlı oluyor çünkü kalan parçaları ucuzdan vermek için yapılıyor.)
Dediğiniz sitelere bakıcam tabi fiyat karşılaştırması yapıcam ama açıkçası hangi parçaları almam gerektiğini bilmiyorum 2060 superli ekran kartları var amd radeon lu ekran kartlarıda var nvdia dan hangi ekran kartini alsam butceme yakışır 1660ti mi 2060 mi bilemiyorum.