7000 TL sistem toplama

Bütçe
7000

Bolt

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ortalama 7.000₺ bir bütçem var. Çocukluğumdan beri hayalimdi böyle ortalama üstü bir PC toplamak, sonunda biriktirdim. Hiç PC toplamadım ama az çok bilgim var parçalar hakkında işlemci Ryzen5 3500X veya 3600E okeyim, geri kalan parçalar için çok kararsız kaldım. AMD ekran kartları beni çok korkutuyor yardımlara açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
.

.

.

.

.

.

.

Hatta daha ucuz

Böyle tek tek alınca çok pahalıya geliyor dostum ya

Bu sıralar sitelerden almak mantıksız.
İtopya gibi sitelerden mesela hazır sistem alınca daha ucuza geliyor diye bikiyorun
Bence parçaların hepsini tek tek kutusundan çıkartıp koklamak özür dilerim takmak çok eğlenceli .
Tabi doğru ama fazladan 500 tl kalırsa cebimde o 500 tl yi koklamak daha eğlenceli hem hazır sistemde toplasan kutular geliyor

İtopya gibi sitelerden mesela hazır sistem alınca daha ucuza geliyor diye bikiyorun.

Eskidendi o İtopya'da zaten ucuza PC gelmiyor İncehesap ve Teknobiyotik'te fark edilecek ucuzluklar var bir de arada Sinerji'de.
(Mesela DA1 İtopya'da çıktı çok ucuzdu fakat hemen geçip gitti bu aralar yapamıyorlar ve ben bunları kastetmiyorum ve bunlar stoklarla sınırlı oluyor çünkü kalan parçaları ucuzdan vermek için yapılıyor.)
Önemli olan ucuz parçaları seçmek bende PC alacağım bende o sitelerden baktım fakat kendim toplayınca 300+ kar elde ediyorum.

Dediğiniz sitelere bakıcam tabi fiyat karşılaştırması yapıcam ama açıkçası hangi parçaları almam gerektiğini bilmiyorum 2060 superli ekran kartları var amd radeon lu ekran kartlarıda var nvdia dan hangi ekran kartini alsam butceme yakışır 1660ti mi 2060 mi bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…