7000 TL sistem toplama

Bütçe
7000
Hocam şu nasıl.

Hocam ekran kartı dışında her şey güzel fakat önerdiğiniz ekran kartlarını hepsi ısınıyor ve o RX 5700 ve 5700 XT modellerini almayı kimse tavsiye etmiyor ayrıca 3600'e soğutucu alsa güzel olur.
Bu sistemleri testlerden karşılaştırarak topluyorum, DD modeli serin çalışıyor, Windforce OC testlerde 70 dereceyi geçmeyen bir kart, RAW II Ultra da sorunsuz keza.
3600'e soğutucu alınabilir dediğiniz gibi.

Bu sistemleri testlerden karşılaştırarak topluyorum, DD modeli serin çalışıyor, Windforce OC testlerde 70 dereceyi geçmeyen bir kart, RAW II Ultra'da sorunsuz keza.
3600'e soğutucu alınabilir dediğiniz gibi.

Hocam ben Windforce OC serisinin minimum 70 derece olduğunu biliyorum(oyunda tabii ki de) bir de RX 5700 serilerini thicc serisi sandım özür dilerim o konuda.

Hocam şu nasıl.

Hocam ekran kartı dışında her şey güzel fakat önerdiğiniz ekran kartlarını hepsi ısınıyor ve o RX 5700 ve 5700 XT modellerini almayı kimse tavsiye etmiyor ayrıca 3600'e soğutucu alsa güzel olur.
Amd ekran kartı almayı bende düşünmüyorum açıkçası

AMD ekran kartı almayı bende düşünmüyorum açıkçası.

O zaman RTX'li bir sistem fakat fiyatı 400TL aşmanız lazım hee birde bir siteden sadece topluyucam şimdi AMD R5 3600-ZOTAC RTX2060 SUPER MINI-GIGABYTE B450M S2H-CRUCIAL 480GB-16GB RAM - Vatan Bilgisayar
Hocam vallaha özenerek seçtim Pc Toplama Sihirbazı.
O zaman RTX'li bir sistem fakat fiyatı 400TL aşmanız lazım hee bir de bir siteden sadece topluyacağım şimdi AMD R5 3600-ZOTAC RTX2060 SUPER MINI-GIGABYTE B450M S2H-CRUCIAL 480GB-16GB RAM - Vatan Bilgisayar
Hocam vallaha özenerek seçtim Pc Toplama Sihirbazı.

Bu arada RAM'lar 2x8 1x16 gibi göstermiş.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı