7000 TL sistem toplama

Bütçe
7000
Dediğiniz sitelere bakacağım tabii fiyat karşılaştırması yapacağım ama açıkçası hangi parçaları almam gerektiğini bilmiyorum 2060 Super'li ekran kartları var AMD Radeon'lu ekran kartları da var NVIDIA'dan hangi ekran kartini alsam butceme yakışır 1660 Ti mi 2060 mi bilemiyorum.

Bende 1660S ve 3600'lü sistemi 5K'ya alacağım senin minimun 2060 alman lazım istersen RX 5700'ede bakabilirsin.

Tek tek alınırsa biraz daha uygun fiyatlı olur parçalar.
Pc Toplama Sihirbazı
Bütçeyi birazcık aşıyor ama şöyle bir sistem topladım, bunun da dezavantajları var, ayrı ayrı toplamanızı öneririm.
Dediğiniz gibi bir de parça parça fiyat alıp değerlendiricem. Amd ekran kartım vardı daha önce cok ugraşmıştım bu sefer nvida almak istiyorum bide. 200 300 500 onemli değil aşması elinize sağlık.

Dediğiniz gibi bir de parça parça fiyat alıp değerlendireceğim. AMD ekran kartım vardı daha önce çok uğraşmıştım bu sefer nvidia almak istiyorum bide. 200 300 500 önemli değil aşması elinize sağlık.
Ayrı ayrı RTX 2060Super yapılabilir belki, biraz bakıp atayım isterseniz. İster misiniz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı