10 bin TL'ye %80 alüminyum gövde klavye önerisi

Bütçe
10000

KAPOOOWWWW

Centipat
Daha fazla  
Merhaba,

Bütçe limitsiz, çoğunlukla CS2 oynuyorum. %80 ilk tercihim. Ama çok iyi ise %75 klavye de olabilir. Kablosuz olması çok şart değil ama kablosuzdan kabloluya veya tam tersi geçişleri kolay olmasını istiyorum.

Gövde full alüminyum ve gasket Mount istiyorum, tok sesli olması önemli. Space tuşu özellikle tok olsun istiyorum.

Baktığım bazı modeller:
  • Furycube F75 Ultra.
  • Chilkey nd75.
  • MCHOSE GX87 Max.
  • Wobkey rainy 75.

Mekanik yerine manyetik mi bakmalıyım sizce? Aktivasyon noktası çok kısa olursa yanlışlıkla tuşa basarım gibi geliyor, bu noktada da yorum yapabilir misiniz? Kısa yapmayacaksam da manyetik almanın bir gereği olmayacak diye düşünüyorum.

Manyetik olarak bulduğum modeller:
Wooting 80he.
Chilkey slice75 he.

Önerileriniz/yorumlarınız için şimdiden çok teşekkürler.

Merhaba,

Bütçe limitsiz, çoğunlukla CS2 oynuyorum. %80 ilk tercihim. Ama çok iyi ise %75 klavye de olabilir. Kablosuz olması çok şart değil ama kablosuzdan kabloluya veya tam tersi geçişleri kolay olmasını istiyorum.

Gövde full alüminyum ve gasket Mount istiyorum, tok sesli olması önemli. Space tuşu özellikle tok olsun istiyorum.

Baktığım bazı modeller:
  • Furycube F75 Ultra.
  • Chilkey nd75.
  • MCHOSE GX87 Max.
  • Wobkey rainy 75.

Mekanik yerine manyetik mi bakmalıyım sizce? Aktivasyon noktası çok kısa olursa yanlışlıkla tuşa basarım gibi geliyor, bu noktada da yorum yapabilir misiniz? Kısa yapmayacaksam da manyetik almanın bir gereği olmayacak diye düşünüyorum.

Manyetik olarak bulduğum modeller:
Wooting 80he.
Chilkey slice75 he.

Önerileriniz/yorumlarınız için şimdiden çok teşekkürler.

Mekanik istiyorsanız F75 Ultra, manyetik istiyorsanız Slice75 tercih edin. En iyi ürünlerden bulmuşsunuz zaten. CS2 manyetik klavyelerin güzel özelliklerinden olan SOCD kullanımına izin vermiyor. RT olayında da hem abartı bir fark asla yok hem de dediğiniz durumla da karşılaşılabilir. Bence F75 Ultra tercih edin, ama gidip de Slice alırsanız da kimse size sorgulamaz. Hayırlı olsun şimdiden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı