7000 TL telefon önerisi

Bütçe
7000

Samsung'dan korkularım var ısınma ve sonradan kasma yaptırıyorlarmis telefona ama işte daha önce Samsung S5 kullandım çok da beğenmiştim bu telefon olabilir aslında.


Ağa aklımda şu an POCO F3 var, POCO F2 Pro var, 10T Pro var, bir de Samsung'un S20 Plus'ı var aralarından hangisi daha stabil bir şekilde 4-6 yıl aralığında çalışır.
 
Hocam F3 iyi de F1'in devamı gibi oyun ağırlıklı bir telefon çıkartmışlar. F2 Pro'ya göre de düşüklükler mevcut. F1 kullanıcıları da zaten oyun anlamı dışında çok fazla memnun değillerdi. Şahsen o parayı Mİ 11'e basarım ya da ONE+ 9'a da göz atabilirsiniz. 8 Pro'dan memnundum, 9 da öyle olacağa benziyor.
Hocam uygulamalar APK yüklenebilir ama Google yükleniyor mu bilmiyorum.
Yükleniyor ama uğraşmasına ve parasına değmez.
 
Hocam F3 iyi de F1'in devamı gibi oyun ağırlıklı bir telefon çıkartmışlar. F2 Pro'ya göre de düşüklükler mevcut. F1 kullanıcıları da zaten oyun anlamı dışında çok fazla memnun değillerdi. Şahsen o parayı mi 11'e basarım ya da One+ 9'a da göz atabilirsiniz. 8 Pro'dan memnundum, 9 da öyle olacağa benziyor.

Yükleniyor ama uğraşmasına ve parasına değmez.

Mi 11 7000 TL gibi bir fiyata çıkar mı?
 
@Poinefe Samsung modellerinde ısınma ve kasma sorunları olduğu asparagas. S3 döneminden kalma bilgilerle şimdiki cihazları bir görmemek lazım.

Dediğim gibi ben 3 sene Samsung S5 kullanmıştım, sonra parçalara ayrılınca değiştirdim çok da memnundum yani. Samsung olabilir ama Samsung'un işlemcilerini falan çok bilmiyorum onları araştırmam lazım, bir de S20+'dan başka model var mı kıyaslanabilecek?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı