7000 TL telefon önerisi

Bütçe
7000
Ne zaman Android telefon alsam 2 yıl sonra kasmalar, görüntü kalitesinde bulanıklıklar oluşmaya başlıyor. Üzmeyecek bir şey önerin lütfen.

@ArthurFlixy



Hocam link atabilir misiniz?
Üzmesini istemiyorsanız Xiaomi'ye ve özellikle orta segmentin altına bulaşmamanız lazım. Çok memnun etsin diyorsanız da zaten flagship düzey almanız şart. Apple sadece tek seri ürettiği ve bu da flagship olduğu için daha az sıkıntı çıkaran bir marka zaten. Yoksa Android tarafının da markası, arayüzü, yazılımı iyi oldukça flagship seviyesi telefonları pişman etmez.
 
7000 TL'ye hem sıfır hem Apple telefon istemeniz mantıklı değil bence hocam. Kararınızı tekrardan gözden geçirebilirsiniz.

Hocam bütçemi 4000-6000₺ civarında yükseltebilirim. Şimdi Teknosa'nın sayfasında gördüm elimdeki telefona fiyat biçip nakit olarak veriyorlarmış. Bu şekilde biraz daha uyguna getirebileceğimi düşünüyorum.
 
Arkadaşlar selam. Başlıkta gördüğünüz gibi 7000 TL bandında kendime telefon almam lazım. Belki 4000-4500 TL daha ekleyebilirim.
Tercihim iOS'ten yana ama Android önerilerinizi de bekliyorum.
Yenilenmiş telefonları tercih edebilirsiniz, iyi kalitede oluyorlar genelde. Onun dışında Androidde S9, S9+ da gayet sağlam telefonlardır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı