3 396153 Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1.376 Makaleler 2 Çözümler 4 22 Ocak 2021 #41 Hocam bi kaç hafta önce yazmıştım APU sistem yeterde artardı çok fazla harcama yapmışsınız. Bu bir oyun bilgisayarı tüm bilgisayarları 10 sene+ kullanabilirsiniz. Bir Ryzen APU sistem yeterliydi. Son düzenleme: 22 Ocak 2021
Hocam bi kaç hafta önce yazmıştım APU sistem yeterde artardı çok fazla harcama yapmışsınız. Bu bir oyun bilgisayarı tüm bilgisayarları 10 sene+ kullanabilirsiniz. Bir Ryzen APU sistem yeterliydi.
N neo_70 Femtopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #42 yagamilayto31 dedi: Hocam, isterseniz mini ITX toplayabilirsiniz. Minnoş, size yetebilecek bir bilgisayarınız olur. Genişletmek için tıkla... Nasıl mesela? Beyler masaüstü toplamak yerine şunu alayım diyorum. Nasıl olur sizce? Tavsiye eder misiniz? Huma H4 V3.1 14,0" İş Bilgisayarı | Monster Notebook Beyler masaüstü toplamak yerine şunu alayım diyorum. Nasıl olur sizce? Tavsiye eder misiniz? Huma H4 V3.1 14,0" İş Bilgisayarı | Monster Notebook Son düzenleme: 24 Ocak 2021
yagamilayto31 dedi: Hocam, isterseniz mini ITX toplayabilirsiniz. Minnoş, size yetebilecek bir bilgisayarınız olur. Genişletmek için tıkla... Nasıl mesela? Beyler masaüstü toplamak yerine şunu alayım diyorum. Nasıl olur sizce? Tavsiye eder misiniz? Huma H4 V3.1 14,0" İş Bilgisayarı | Monster Notebook Beyler masaüstü toplamak yerine şunu alayım diyorum. Nasıl olur sizce? Tavsiye eder misiniz? Huma H4 V3.1 14,0" İş Bilgisayarı | Monster Notebook