7000 TL'ye ekipman önerisi

Bütçe
7000
Bende senin mesajini begenmedim ve attim. Onun disinda evet en İngilizce benim pasam. Yanik kremi lazım mı 😭

Seni moderasyon ekibimizin kollarına emanet ediyorum. Aynısını onlara söylersin.

Klavye - MAD60 - Fiyat: 2200
Kulaklık - Blackshark V2 X - Fiyat: 2200
Mouse - VXE MAD R - Fiyat: 2600
+

7 K'ya alınabilecek en iyi kombo olduğunu düşünüyorum.

Hepsi o bütçede mantıksız. Çok daha iyi alternatifler var.

Hayır birader sen kimsin de tanımadığın insanlar hakkında bu şekilde atar gider yapabiliyorsun? Sana bu yetkiyi kim verdi?

Kemalist Kaan, mad60'i onerme sebebim sizin o cok onem verdiginiz malzeme kalitesi degil snap tap ozelligidir. Wooting'in cakmasi oldugu icin gayet icim rahat bir sekilde FPS oyunlarini oynarken benim de kullandigim bir klavyedir kullanmadan yok malzeme kalitesi kotu ben almam aga laflariyla olmuyor bu isler Kulakligi BlackShark atmamin sebebi ise Hikayeli oyunlarida oynamasindan dolayidir. Her yere Cloud 3 atacak bir NPC degilim cunku Cloud 3'u kullandim ve sarki dinlerkenki kalitesi ve Hikayeli oyunlarda BERBAT. Bunun disinda bana laf yapabilecegin tek şey mouse ona da cok fazla bakmadim diye hadi bir şey soylersin ki 8 k dongle ile beraber geliyor o fiyata gayet iyi ve bu seyler "Çin Mali" Malzeme kalitesi tabii ki Ust duzey olmayacak burada bilip bilmeden laf budalaligi etmeyin.

Bos konusma bana laf atan adam o ne demisim hayirdir ne atar gider yapıyorsun sen kimsin?

Mad60 sorunlu klavye o fiyata "snap tapli" manyetik switch MCHOSE Ace 60 Pro, FUN60 var. Kulaklık kötü 1Klık H2002P ile aynı hatta H2002P'nin ses kartı var. Mouse zaten kötü.

Araştırma yap ve okula başla. Okul iyidir adap edep öğrenirsin.

Kemalist Kaan, mad60'i onerme sebebim sizin o cok onem verdiginiz malzeme kalitesi degil snap tap ozelligidir. Wooting'in cakmasi oldugu icin gayet icim rahat bir sekilde FPS oyunlarini oynarken benim de kullandigim bir klavyedir kullanmadan yok malzeme kalitesi kotu ben almam aga laflariyla olmuyor bu isler kulakligi BlackShark atmamin sebebi ise hikayeli oyunlarida oynamasindan dolayidir. Her yere Cloud 3 atacak bir NPC degilim cunku Cloud 3'u kullandim ve sarki dinlerkenki kalitesi ve hikayeli oyunlarda berbat. Bunun disinda bana laf yapabilecegin tek şey mouse ona da cok fazla bakmadim diye hadi bir şey soylersin ki 8 k dongle ile beraber geliyor o fiyata gayet iyi ve bu seyler "Çin malı" malzeme kalitesi tabii ki ust duzey olmayacak burada bilip bilmeden laf budalaligi etmeyin.

Bos konusma bana laf atan adam o ne demisim hayirdir ne atar gider yapıyorsun sen kimsin?

He Kemalist'im ne olmuş nesini beğenmedin?

Verdiğin nedenler o kadar saçmaki...

Hayır birader sen kimsin de tanımadığın insanlar hakkında bu şekilde atar gider yapabiliyorsun? Sana bu yetkiyi kim verdi?

Boş çar. Zaman kaybından başka bir şey olmaz bununla tartışmak :D

Isterseniz butun arkadaslarinizi getirip yorum yaptirin inanin gram umurumda degil ayni kefede oldugunuzu bildigim icin çok da tinlamiyorum sizi.

Duzgun konusmayi bilmeyen bir adamsin okula git diyorsun. 😅

İsterseniz butun arkadaslariniza bana rage bait yapmasi icin mesaj attirin, inanin hicbirinizi tınlamıyorum. 🥱

Tınlamıyosan çeneni kapayacaksın o zaman mesajında "Kemalist' lafını özellikle belirtmen senin nasıl biri olduğunu gösteriyor, atamı sevmedigin belli yani hangi ırktan olduğunda belli oldu 😄 yaptığın saçma sapan öneriler ve savunma ile bir yere gelemezsin otur ağla şimdi.

Isterseniz butun arkadaslarinizi getirip yorum yaptirin inanin gram umurumda degil ayni kefede oldugunuzu bildigim icin çok da tinlamiyorum sizi.

Duzgun konusmayi bilmeyen bir adamsin okula git diyorsun. 😅

İsterseniz butun arkadaslariniza bana rage bait yapmasi icin mesaj attirin, inanin hicbirinizi tınlamıyorum. 🥱

Çöp fikrine katılmayan düzgün düşünen insanların illa benim arkadaşımın olması mı gerekiyor? Önerdiğin 3 üründe alınmaz. Kötüler.

Mod ekibi aktif olsun onları da tınlamazsın🥱🥱

Kemalist Kaan, mad60'i onerme sebebim sizin o cok onem verdiginiz malzeme kalitesi degil snap tap ozelligidir. Wooting'in cakmasi oldugu icin gayet icim rahat bir sekilde FPS oyunlarini oynarken benim de kullandigim bir klavyedir kullanmadan yok malzeme kalitesi kotu ben almam aga laflariyla olmuyor bu isler kulakligi BlackShark atmamin sebebi ise hikayeli oyunlarida oynamasindan dolayidir. Her yere Cloud 3 atacak bir NPC degilim cunku Cloud 3'u kullandim ve sarki dinlerkenki kalitesi ve hikayeli oyunlarda berbat. Bunun disinda bana laf yapabilecegin tek şey mouse ona da cok fazla bakmadim diye hadi bir şey soylersin ki 8 k dongle ile beraber geliyor o fiyata gayet iyi ve bu seyler "Çin malı" malzeme kalitesi tabii ki ust duzey olmayacak burada bilip bilmeden laf budalaligi etmeyin.

Keşke verdiğiniz bilgilerin birini bile tuttursaydınız. Cloud III'ün kötü olduğu konu müzik. Hikayeli oyunda kötü performans alıp FPS oyunlarında iyi performans almak gibi bir durum yok. Sizin attığınız kulaklığın zaten Cloud III'den iyi olduğu neredeyse hiçbir yer yok. Bilginiz olsun. Klavye evet çöp. Öyle Çin malı deyip kaçmak neymiş. Wraith'deki birçok ürün Çin malı zaten. Her ürünleri şikayet dolu mu? Hayır. Mouse konusunda en azından bir şeyi becerebilmişiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı