7000 TL'ye ekipman önerisi

Bütçe
7000
Kemalist Kaan, mad60'i onerme sebebim sizin o cok onem verdiginiz malzeme kalitesi degil snap tap ozelligidir. Wooting'in cakmasi oldugu icin gayet icim rahat bir sekilde FPS oyunlarini oynarken benim de kullandigim bir klavyedir kullanmadan yok malzeme kalitesi kotu ben almam aga laflariyla olmuyor bu isler Kulakligi BlackShark atmamin sebebi ise Hikayeli oyunlarida oynamasindan dolayidir. Her yere Cloud 3 atacak bir NPC degilim cunku Cloud 3'u kullandim ve sarki dinlerkenki kalitesi ve Hikayeli oyunlarda BERBAT. Bunun disinda bana laf yapabilecegin tek şey mouse ona da cok fazla bakmadim diye hadi bir şey soylersin ki 8 k dongle ile beraber geliyor o fiyata gayet iyi ve bu seyler "Çin Mali" Malzeme kalitesi tabii ki Ust duzey olmayacak burada bilip bilmeden laf budalaligi etmeyin.

Bos konusma bana laf atan adam o ne demisim hayirdir ne atar gider yapıyorsun sen kimsin?

Snap tap için mad60 öneriyor isen Piranha 2345 USB Kablolu 7 Renk LED Işıklı Gaming Q Klavye Fiyatı - Trendyol bunu da önerebilirsin. Snap tapin klavye üzerinde değil de yazılım ile alakalı olduğunu bile bilmiyorsun galiba. Her klavyede açılıyor. Wooting'in çakması diye sen kendin diyorsun zaten klon marka. Ayrıca elinde hall effect sensörlerinin datasheeti ve mcusunun datasheeti var ise mad60He'nin bekliyorum senden. Firmadan aylar önce istedik hala atmadılar. 8K dongle alsan bile 8K dongle bütün oyunlarda kullanamazsın zaten optimize değiller ayrıca gereksiz. 8K Hz dongle olunca otomatik nişan falan almıyor. Malzeme kalitesi çok daha iyi olan modeller varken dongledan kısmak çok daha iyi olacaktır.

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler ancak tam anlayamadım hangi
Klavye mouse kulaklıkları önerdiniz veya önerebilir misiniz?

7000 TL bütçem var kulaklık - klavye - mouse almam gerekiyor Online FPS ve hikayeli oyunlar oynuyorum önerilerinizi bekliyorum.

mad60'i onerme sebebim sizin o cok onem verdiginiz malzeme kalitesi degil snap tap ozelligidir.
Noname mcu, kronik sorunlarıyla meşhur olan klavyemi cidden iyi, dalgamı geçiyorsun dostum.

Sanırım kimse rapor etmemiş gibi duruyor seni, bir bak bakalım mesajın hala duruyor mu?

Ve burdaki mesajlarınızla forumda bilinen genel kişilere kafa tutuyorsunuz, biraz araştırırsanız attığınız tüm mesajların boş kafa tutmadan ibaret olduğunu anlarsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı