Owium
Picopat
Kötü öneri yapıyorsun, iyi öneri yapanlara ve bilgili olanlara kudurun diyorsun. Çok ergence ve çocukca davranıyorsun.Kudurmak serbest![]()
Kötü öneri yapıyorsun, iyi öneri yapanlara ve bilgili olanlara kudurun diyorsun. Çok ergence ve çocukca davranıyorsun.Kudurmak serbest![]()
kudurmak serbestKötü öneri yapıyorsun, iyi öneri yapanlara ve bilgili olanlara kudurun diyorsun. Çok ergence ve çocukca davranıyorsun.
Kudurmak serbest![]()
Yalnız "low level" filan İngilizce dostum sen bilmezsin tabiikudurmak serbest![]()
Kemalist Kaan, mad60'i onerme sebebim sizin o cok onem verdiginiz malzeme kalitesi degil snap tap ozelligidir. Wooting'in cakmasi oldugu icin gayet icim rahat bir sekilde FPS oyunlarini oynarken benim de kullandigim bir klavyedir kullanmadanyok malzeme kalitesi kotu ben almam aga
laflariyla olmuyor bu isler Kulakligi BlackShark atmamin sebebi ise Hikayeli oyunlarida oynamasindan dolayidir. Her yere Cloud 3 atacak bir NPC degilim cunku Cloud 3'u kullandim ve sarki dinlerkenki kalitesi ve Hikayeli oyunlarda BERBAT. Bunun disinda bana laf yapabilecegin tek şey mouse ona da cok fazla bakmadim diye hadi bir şey soylersin ki 8 k dongle ile beraber geliyor o fiyata gayet iyi ve bu seyler "Çin Mali" Malzeme kalitesi tabii ki Ust duzey olmayacak burada bilip bilmeden laf budalaligi etmeyin.
Bos konusma bana laf atan adam o ne demisim hayirdir ne atar gider yapıyorsun sen kimsin?
7000 TL bütçem var kulaklık - klavye - mouse almam gerekiyor Online FPS ve hikayeli oyunlar oynuyorum önerilerinizi bekliyorum.
Noname mcu, kronik sorunlarıyla meşhur olan klavyemi cidden iyi, dalgamı geçiyorsun dostum.mad60'i onerme sebebim sizin o cok onem verdiginiz malzeme kalitesi degil snap tap ozelligidir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.